Smarttelefoner: En feil ødelegger bilder på tusenvis av smarttelefoner

Klager mot Google Foto på nettverk har mangedoblet seg. Skyld på en feil som drastisk endrer noen bilder.

Hvis du sikkerhetskopierer minnene dine med Google Foto, utsetter du deg selv for fare. De siste dagene har klagene på fotomanipulering økt mange. En feil som kun retter seg mot primitive synspunkter.

Udødelige gjenstander

Brukere har lagt merke til ulike effekter på bildene deres som filkorrupsjon. Fargeproblemer, uskarpe eller forstørrede ansikter, sprekker innebygd i bildet… mange artefakter som gjør opptakene ubrukelige og vedvarende selv når du prøver å laste ned filene dine.

Skadede bilder ser slik ut

Uavhengig av enheten bildene ble tatt på, uavhengig av tilgangspunktet ditt (Android, iOS, nettapp), eksisterer problemet. Det felles poenget kan imidlertid ha blitt identifisert ettersom brukere la merke til at feilen dukket opp fra bilder endret gjennom Google-tjenesten.

Et bildeproblem

Fra å ha toppet sine milliarder brukere, har Google Foto blitt en av verdens mest populære skytjenester på bare noen få år. Mountain Views selskap er imidlertid i dilemma i dag, ettersom selskapet ser ut til å ha valgt strutsepolitikken. Med sin Pixel 7-lansering 6. oktober, er det mulig at den amerikanske giganten bevisst snur hodet for å unngå flere dårlige nyheter.

Ikke alle brukere er selvfølgelig ofre for denne feilen, og det ser ut til å være håp for de som er uheldige nok til å ha ødelagte bilder. Noen mennesker klarte faktisk å gjenopprette bildene sine over natten uten noen spesifikk manipulasjon. Det betyr også at skaden kanskje ikke er permanent.

For de hvis bilder fortsatt er skadet, er det nødvendig med mer tålmodighet mens de venter på en offisiell løsning. Men denne feilen reiser et annet spørsmål, og det er påliteligheten til nettstedet …

READ  Justeringen av tirsdag, torsdag, fredag ​​og lørdag er synlig for det blotte øye på søndagsmorgenhimmelen

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *