Social Media Bus: Norges advarsler, New Jersey Smokers, CDU

Fotograf: Carl Court / Bloomberg

Hva høres ut på sosiale medier i morges:

Norge Advarsel Covit-19-vaksiner kan være veldig farlig for eldre og syke. Land Den første Govt-19-vaksinen sies å ha drept 29 mennesker over 75 år.

  • Fra og med fredag ​​var Pfizer / Bioentech den eneste vaksinen som var tilgjengelig i Norge, og selskaper jobber med den norske tilsynsmyndigheten for å undersøke dødsfall, sa Pfizer.
  • Dødsfall sies å være «eldre med alvorlige underliggende lidelser». Norges anbefaling betyr ikke at yngre, sunnere mennesker skal unngå å bli vaksinert.

I New Jersey er røykere nå kvalifisert for opptak fra Govt-19 under statlig vaksine Utvidelsesplan. Ingen bevis kreves. Røyking og fedme er en av betingelsene oppført under «Personer med høy risiko».

Tysklands regjerende CDU-parti Armin Lachett ble valgt som neste president, og den mest liknende kandidaten ble valgt av president Angela Merkel, som avgikk i politikk og stil.

Joe Biden ble valgt til president Wendy Sherman, tidligere statssekretær for politiske anliggender under president Barack Obama, er valgt til visesekretær. Sherman, en vanlig kritiker av president Donald Trump på Twitter, var en sentral amerikansk forhandler i samtalene som førte til 2015-avtalen mellom Iran og verdensmaktene om Den islamske republikkens atomprogram.

Maryland Department of Transportation Midt i trusler om uro, stoppet merket passasjertogtjenesten før den valgte presidentens president Joe Biden.

Justisdepartementet Dustin Hicks (48), den 13. og siste føderale fangen som var planlagt å dø under president Donald Trumps periode, ble hengt tidlig på lørdagen. Dommer Sonia Sotomayor, en av de tre avvikende dommerne, kommenterte på Twitter, i et innlegg av Helen Brigian, der den romersk-katolske nonne Susan Sarandon skrev samme navn basert på Brises bok basert på 1995-filmen «Walking Dead Man».

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *