Søker etter lykke? Minnesota er en av de beste statene for det

Vi bor her, så vi forstår det. Vakre fire årstider, fotturer, sykling, innsjøer, elver, alt du vil. I Minnesota er dette greit.

Uansett hva du leter etter, har Minnesota en god sjanse. (Vel, vi har ikke noe hav, men det handler om det) Faktisk, i sørøstlige Minnesota, er det mange arrangementer som skjer hele sommeren som sikkert vil sette et smil på hele familiens ansikt. Ta en titt Hele listen er her.

Minnesota er topp 10-staten for moro skyld

Våre venner Wallet Hub Vi så på hvilke stater som hadde det gøyest, med Minnesota på topp 10 og niende.

Wallet Hub fant 26 viktige beregninger på en god tid og rangerte alle de 50 statene.

“Med ren glede i tankene vil WaltHub ikke bryte banken ved å sammenligne 50 stater i 26 nøkkelindikatorer. Det vil variere fra filmkostnader til tilgang til nasjonalparker til individuelle kasinoer.”

California, Florida, Nevada og New York rangerte blant de fire beste. Illinois var den femte høyeste staten i Midtvesten og Minnesota den niende.

Mens du dykket dypt inn i rangeringen, rangerte Minnesota det niende innen underholdning og hobbyer og det syvende i nattelivet. Minnesota rangerte tredjeplass i de fleste scenekunst per innbygger og nummer to i maksimalt personlig forbruk på personlige underholdningstjenester.

Hvor kom Minnesota naboene fra?

Wisconsin var 15., South Dakota 31., Iowa 32. og North Dakota 35.

Så når du har det gøy i Minnesota, hvor går du?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *