Solo Blue Postal Code Lotteries vant Green Challenge

Fra Postcode Lotteries Green Challenge til standard oppstart av emballasje Soluplue, premier fra 000 500 000 har blitt tildelt.

Disse konkurranseprisene ble presentert av People’s Postal Lottery i Storbritannia og dets søsterlotterier i Nederland, Sverige, Norge og Tyskland, og kombinerer bærekraft, entreprenørskap og kreativitet for å takle miljøutfordringene med vellykkede oppstartsbedrifter.

Cambridge-basert Solublu Det har konkurrert mot mer enn 650 nyetableringer over hele Europa, og premiepengene vil bli brukt til å måle teknologien for pilotproduksjon blant forhandlere.

Starten imponerte juryen med sin svampebaserte emballasje, som forhindrer maten i å råtne ved å absorbere overflødig fuktighet slik at den pakkede maten tørker ut gradvis, noe som betyr at maten er mer enn 50 prosent fersk. I følge Solublu er biologisk nedbrytbar emballasje giftfri og vil spaltes i en vanlig husholdnings kompostbeholder innen åtte uker. Videre legger selskapet til at emballasjemat – inkludert ost – kan holdes fersk og trygt for konsum etter to år.

“Å vinne førsteprisen vil ikke bare revolusjonere utviklingsplanene våre, men også gi investorene større tillit til at teknologien vår er fremtiden,” sa Aika Tandar, medstifter av Solublu. “Vi har bevist at emballasjen fungerer, så det er på tide å vise matindustrien og forbrukerne at Solo Blue kan bidra til å skape en renere og grønnere planet.”

Sussex-utdannet England Tyson Award vunnet av Fish Bioplastic

Stimulerer infeksjon med en forpliktelse til bærekraft

Øker plastens stabilitet

For første gang i sin 13-årige historie, The Postal Code Lotteries Green Challenge Har både en britisk vinner og en andreplass. Jeeva produkter Det linbaserte kretskortet ble tildelt prisen 2.000.000 for måling av solboard, som sies å være verdens første fullt resirkulerbare kretskort med potensial til å redusere karbonutslipp betydelig og redusere elektronikk i produksjonskjeden. Avfall.

READ  FPSO-operatør BW offshore for å komme inn i flytende luft

I en kommentar til kunngjøringen sa Clara Covier, administrerende direktør for People’s Postcode Lottery: “Disse innovative oppstartsbedriftene har nå potensialet til å akselerere deres vei til markedet med konkurransedyktige prispenger og ytterligere veiledningsstøtte gitt av Postcode Lotteries Green Challenge. .

“Takk til spillerne fra Postcode Lottery som samlet inn mer enn 150 millioner meter for veldedighetsorganisasjoner, vil vi se produktene som endrer dette spillet i bruk, og se den transformerende innvirkningen de vil ha på planeten i fremtiden.”

Kampen åpnes igjen den 1.St. Mars 2021. Informasjon om konkurransen og hvordan du kan delta vil bli publisert https://www.greenchallenge.info/.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *