«Som en annen far for meg»: Denne Pro League-spilleren avslører Karl Hofkens» skjulte side – All Football

Karl Hofkens har hatt noen vanskelige uker i Standard. Men han kan regne med støtte fra en av sine tidligere spillere.

Med 3 poeng av 18 har The standard Mesterskapet hans fikk en tøff start. Som ofte i disse tilfellene, er de første blikkene rettet mot treneren. Spesielt det Carl Hofkens Få var allerede forventet å snu hjørnet etter den urolige avslutningen på karrieren hans i Club Brooks.

Men i Nordens Venezia har mange spillere positive minner fra Hofkens. I et intervju med Nieuwsblad, Thomas van den KeebusI dag i Westerlo ser Ruches tilbake på forholdet til sin nåværende trener og skisserer Karl Hofkens vi ikke kjente.

«Han er som min andre far. Ingen kan røre meg med ordene hans som ham, selv utenfor banen,» sa van den Kiebus, som spilte fem kamper for sin trenerklubb i løpet av sin tid som Hofkens» assistent. Philip Clement.

Den 22 år gamle midtbanespilleren forteller om en avslørende historie om karakteren hans: «En dag mistet jeg plutselig bankkortet mitt og jeg kunne ikke betale noe. Carl sa til meg: «Ta mitt mens du venter på nyhetene.» Som ingenting. , Jeg respekterer ham mye.» , Jeg ønsker ham det beste, han fortjener det. Ville Hofkens ha hjulpet igjen ved å ta ut bankkortet hans i den siste timen av overgangsvinduet for å få inn forsterkninger i siste liten? standard ?

READ  Manchester United 'spent og sulten' for toppmøte med Liverpool | Manchester United

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *