Som et ektepar mister Eric og Sabine jobben samtidig

Situasjonen er komplisert for de 11 Macro Store-arbeiderne. Merket er på randen av konkurs og det eneste overtakelsestilbudet avvises. I alt kan du miste 1200 arbeidsplasser.

De har 30, og noen ganger 40 års ansiennitet, men ved utgangen av året vil skiltarbeiderne alle stå uten jobb. «Jeg innrømmer at jeg på dette tidspunktet innser at i slutten av desember vil jeg ikke ha nok å leve av. Fordi de ikke var rettferdige mot oss, ikke betal oss et laug eller noe. Vi har rett til og eier ikke våre belønningerroper Natalie, ansatt i 35 år.Vi har ikke støtte fra ledelsen vår. Ingen støtte fra noen. Det er mange kolleger som er ødelagte, som befinner seg i depresjonDenise Statje, CNE-tillitsvalgt, som har jobbet for Macro i 32 år.

Mellom oss taper vi 1600 euro i måneden

Tilbudet om å overta varemerket ble avvist av den juridiske representanten med ansvar for å finne kjøpere. Personalet fikk vite om nyhetene fredag ​​kveld, ikke fra ledelsen, men fra pressen. «Vi kom syke, til og med skadet på jobb, og de snudde det på hodetEric svarte, 33 års ansiennitet.Jeg gråter hver dag når jeg kommer hjem. Vanskelig. Vi har veldig hyggelige kunder, men hei…Han innrømmer overfor kameraten Sabine, som også har jobbet med makro i 30 år.Vi ender begge opp som arbeidsledige. Mellom oss taper vi 1600 euro i måneden. Det er mye husleielegger Erik til.

Jeg har ikke engang en CV fordi CV-en min er en makro

Inne i Macro Store finner vi Martine, det er et pseudonym. Administrasjonen har ikke uttalt seg, men den avviser vår tilstedeværelse inne i institusjonen. Filmet med skjult kamera forteller Martine sin historie. «Mitt eneste ønske er å forlate alt der og dra. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke… Jeg får min C4 med en gang. Vi drar uten forvarsel, vi blir kastet som brukte lommetørklær. Jeg har ikke engang en CV fordi CV-en min er en makroMartin betror.

READ  Mer enn 200 oljeprosjekter kan øke produksjonen og fortjenesten fra subsea boosters

filtrering

Ved avvikling tilbyr butikken kampanjer på opptil -60 %. Ved utgangen blir køene lengre: Folkemengden er den samme som under årsavslutningsfestlighetene. Noen meter senere annonserer fiskehandlersiden fargen: Hyllene er helt tomme. Makroen er planlagt å stenge 31. desember.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *