Sony lover mer lager i 2023

Hvis du fortsatt venter på å få tak i en PS5 uten å miste sparepengene dine, kan 2023 være året. Sony bekrefter faktisk at mangelen er bak oss. Varelagrene vil øke kraftig de neste ukene.

Kreditt: Sony

Jim Ryan, president for Sony Interactive Entertainment, sa på CES 2023 i Las Vegas. PS5-mangelen tok snart slutt. Historien støtter sjefens ord, og bekrefter saken i en ny artikkel publisert på PlayStation-bloggen.

«Til alle våre fans: Takk for tålmodigheten da vi møtte enestående etterspørsel etter PS5-konsollen midt i globale utfordringer. Hvis du ønsker å kjøpe en PS5-konsoll, er det nå mye enklere for deg å finne en hos forhandlere over hele verden.» Det skriver et japansk selskap.

Merket bemerker at amerikanske, britiske, franske, tyske, nederlandske, belgiske og luxemburgske spillere kan besøke siden. PlayStation Direct Kjøp konsollerPS5, Men spill og tilbehør fra PlayStation.

Sony feirer 2 år med PS5… og erter Uncharted 5??

Samtidig plukker Sony opp de siste og kommende utgivelsene DualSense EdgePS5s «Pro»-kontroller og selvfølgelig PS-VR2Selskapets nye virtuelle virkelighetshodesett (forventet 22. februar Tretti kamper)

Med dette blogginnlegget benyttet produsenten også anledningen til å slippe en ny annonsekampanje kalt Live fra PS5. Annonsen har form av en falsk nyhetssending, der journalister kan sees fordypet i verdenene til konsollens største hits, for eksempel Marvels Spider-Man 2. Horisont Forbidden West, Ragnarok er krigsguden eller på villspor, Gran Turismo 7 Og tilbake til noen navn.

Merk at dette klippet er mer overraskende enn det ser ut til. Selv om det er relativt enkelt å få øye på alle spillene som er nevnt i dette klippet, fanget noen utdrag vårt øye. Nærmere bestemt ser vi en ung kvinne gå inn i en mørk hule og nærme seg en eldgammel artefakt, med fakkel i hånden. I følge flere nisjesider og influencere kan dette være en teaser for Uncharted 5. I det siste har det gått rykter om ham. Hvem er denne unge kvinnen? Kan være Kasi, datter av Nathan Drake? Og hva tror du? Fortell oss i kommentarene.

READ  Å flytte til netto null skader ikke så mye som vi tror

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *