Sophie Ingle Goal vs Man City sender Chelsea til semifinalen i League Cup

Christian Pulisic GQ-foto skyter til side, Chelseas herrelag har vært i trøbbel den siste tiden; rapporter antyder at Frank Lampard vil bli sagt opp før heller enn senere. Damelaget spiller imidlertid for øyeblikket den beste fotballen i England.

Chelsea beseiret Manchester City 4-2 på ekstra tid for å gå videre til semifinalen i FA Women’s League Cup onsdag. Det markerte den andre seieren på fire dager over et Manchester-lag etter å ha slått United 2-1 på søndag for å gå til toppen av FA WSL-tabellen.

Mens mange av de beste klubbene i England er opptatt av å ansette amerikanere, har Blues tatt ting i en annen retning – å ansette de beste ikke-amerikanerne. Resultatet er en tropp lastet med spillere fra hele verden. Chelseas oppstilling viser hvor internasjonalt dette laget er: Sam Kerr fra Australia, Pernille Harder fra Danmark, Magdalena Eriksson fra Sverige, Melanie Leupolz fra Tyskland, Jessie Fleming fra Canada, Maria Thorisdottir fra Norge, Fran Kirby fra England, Erin Cuthbert fra Skottland og Sophie Ingle fra Wales.

Det er unødvendig å si at trener Emma Hayes har en lett oppgave på grunn av talentet som er tilgjengelig for henne og en vanskelig oppgave med å få et slikt multinasjonalt team stivnet. Et par uavgjorte tidlige sesonger etterlot Blues seg på tabellen, men nå er de fortsatt det siste ubeseirede laget i WSL.

Og etter onsdagens seier over Man City, må Chelsea være favorittene for å vinne en andre ligatittel og ligacupen.

Manchester City vs Chelsea Highlights League Cup Kvartfinaler

League Cup kvartfinalekamp på onsdag var en frem og tilbake affære som ikke ble avgjort før i ekstra tid. Leupolz ga Blues ledelsen like før pause ved å sende hjem en mislykket poeng.

Man City, som spilte uten sin USWNT-trio av Sam Mewis, Rose Lavelle og Abby Dahlkemper, som for øyeblikket har internasjonal tjeneste, tok en 2-1 ledelse på mål fra Chloe Kelly og Lauren Hemp. Sistnevnte kom med bare fem minutter igjen, og det virket som Citizens skulle passere.

I de avsluttende øyeblikkene av de 90 minuttene ga Niamh Charles ballen til seg selv til volley hjemme med en overraskende uavgjort.

Men hvis du trodde det var poenget med spillet, så du ikke på overtid.

READ  Patrick Dykstras 'Chasing Ocean Giants' Show er på Discovery Plus

Norges Guro Reiten satte Chelsea tilbake i ledelsen med mindre enn fem minutter på overtid med en glatt og slitt avslutning etter et hardere innlegg.

Så kom utropstegnet til en spennende konkurranse.

Etter en scoringskamp returnerte Reiten ballen til Ingle, den erfarne walisiske midtbanespilleren. Lyske, som hadde en mål nominert til Puskás-prisen i fjor, ga en annen imponerende langdistanseinnsats, og sendte et 25-yard rakett inn i de øvre 90-årene.

Ball spill.

Det vil ta litt innsats, og muligens noen flere amerikanere, for å slå dette Chelsea-laget denne sesongen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *