Sør-amerikanske FIFA-VM-kvalifiseringskamper utsetter reiseforbud | Fotballnyheter

Asuncion: Det søramerikanske fotballstyret utsatte lørdag to runder av VM-kvalifiseringen 2022 som var planlagt til slutten av denne måneden på grunn av trusselen om Covit-19-isolasjonsregler som påvirker europeiske baserte spillere og klubber som nekter å løslate sine internasjonale stjerner.
CONMEBOL sa i en tweet at beslutningen om å stanse dobbeltspillet, som var planlagt 25. – 26. og 30. mars, skyldtes “manglende evne til å holde alle søramerikanske spillere i tide”.
Forbundet sa at de undersøkte alternativene som var tilgjengelige for å publisere de utsatte kampene på nytt.
FIFA har gitt klubber for å forhindre at spillere som er sårbare for koronavirusregler, blir med i landene sine under det kommende internasjonale vinduet.
Manchester City-sjef Pep Cardiola sluttet fredag ​​til Liverpools Jurgen Klopp i et løfte om å forhindre internasjonale spillere fra å fly utenlands hvis de ønsker å bli isolert for å komme tilbake.
Under dagens koronavirusveiledning vil spillere som kommer til Storbritannia fra “rødliste” -land, inkludert Brasil og Argentina, møte opptil ti dager i hotellfengsel.
Cardiola sa at han aldri ønsket å forhindre spillere i å representere landet sitt, men ville gjøre et unntak da laget hans var stengt for Premier League-tittelen.
“Det er ikke fornuftig at spillerne blir isolert i ti dager når de går på landslaget, og så kommer de tilbake,” sa han.
“De kommer ikke til å fly. Det er sikkert.
Brasil vil spille Argentina på Recife 30. mars på et møte med Sør-Amerikas to beste nasjoner for å kvalifisere seg til neste års verdensmesterskap i Qatar.
De fem ganger verdensmestrene begynte å spille Colombia for fire dager siden i Barranquilla.
Den colombianske helseministeren Fernando Ruiz har påpekt at selv om alle de brasilianske soldatene er blitt ryddet, er flyet mellom Colombia og Brasil fremdeles suspendert på grunn av den nylige bølgen av koronavirusinfeksjoner.
“Akkurat nå tror jeg det er vanskelig å gjenkjenne noen avganger fra Brasil. Jeg har ingen begrunnelse for å anerkjenne en slik flytur,” sa Ruiz til Blue Radio.
Hvis Paris Saint-Germain skulle bli med på sine respektive landslag, ville LQ1-lederne miste Neymar, Marginhos og Angel de Maria i kampen mot Lille.
Franske myndigheters forskrifter sier at alle som kommer inn i landet utenfor Europa må være selvisolerte i syv dager og presentere en negativ Covit-19-test på slutten av den perioden.
PSG-trener Mauricio Pochettino erkjente at dette var “en komplisert sak”, men ba om “en rettferdig og rettferdig avtale for alle.”
“Vi må finne den beste løsningen, så kampene blir så rettferdige som mulig, slik at spillerne får likebehandling uavhengig av hvilket land de spiller i,” sa Argentina.
Noen europeiske land har flyttet gjenstander for å unngå reisebegrensninger.
Portugal har kunngjort at de skal spille sin “hjemmekamp”-VM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan i Torino, mens Norge møter Tyrkia i Malaga.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *