Soulscar er enig i at Manchester United må «finne en gnist» etter uavgjort i palasset

Ole Gunner Solskar erkjente at Manchester Uniteds manglende banebrytende var en «bekymring» etter at hans side ble fanget i en målløs uavgjort for tredje gang, 14 poeng bak Manchester Citys ledere foran søndagens derby.

United klarte et skudd mot mål på Selhurst Park Nok en kjedelig dødgang i Chelsea Søndag og The 0-0 uavgjort med Real Sociedad I Europa League forrige uke.

«Selvfølgelig ville du ikke være fornøyd hvis du ikke skapte nok sjanser til å vinne et spill,» sa Solscar. «En uke uten mål og noen ganger tre kamper scoret uten mye. Det er en bekymring, men jeg vet at guttene gir oss alt fordi vi spiller noen få dager. Jeg er veldig fornøyd med holdningen og holdningen, men vi vet hva vi kan gjøre for å få det tilbake. Kvalitet som skal betales.

«Tempoet mangler, så snart det skjer. Det er ikke en av de beste nettene våre, det er sikkert. Roy Hodgson vil alltid være veldig vanskelig å spille mot lagene sine, det ble vist igjen i kveld. Vi må finne en gnist igjen, gjenoppdage kvalitet, prøv spillene og vinn. ”

I siste øyeblikk reddet Dean Henderson for å nekte Patrick von Anholt – David de Gea spiller etter å ha blitt tvunget til å gå glipp av kampen av personlige årsaker – bekrefter at Palace ennå ikke har registrert hjemmeseier mot United Premier League I 12 forsøk. Soulscar nektet å trekke på om spanjolen ville komme tilbake til Derby, men Henderson sa at han hadde vist seg å være et godt geni.

READ  Etter lanseringen av sikkerhetsbilen i sikkerhetsregnet under det belgiske GB -flagget

«Jeg kan egentlig ikke si noe om David – det er selvfølgelig en personlig ting. Men han er villig til å bli innkalt. Han holdt konsentrasjonen og reddet oss et poeng fordi det er den beste sjansen i spillet. Vi trengte ham virkelig.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *