Southampton holdt på med å beseire seriemestere Liverpool

Fulltid!

Fang Southampton! Målet deres gjennom Danny Inks i andre minutt av Saints «kamp var nok til å slå den forsvarende Premier League-mesteren Liverpool 1-0!

Lukk 90 + 3 «!

Den tidligere Saint Mane har vært involvert i flere forsøk på Liverpool, men uten banebrytende å konvertere, går inn i et hjørne øverst i tverrliggeren med sekunder igjen i ekstraomgang. Det var alt hun skrev …

90 «overtid …

Liverpool har tre ekstra minutter igjen for å redde noe her.

83 «Saints er nesten nett igjen!

Alison blir sparket ut av målposten sin da verter utløser en ny motvirkning på stadig mer mistroiske verter, og Valerie gjør målvakten muskatnøtt fra utenfor sekstenmeteren, men det er ikke nok for Liverpool-forsvarerne å kunne få det.

75 «Liverpool får endelig et skudd mot mål … reddet

Mane vil finne plass i esken, men dette er en veldig forsiktig innsats og lett knust av Forster. Det kommer til å ta publikum noe ekstra for å bryte de hellige før det er over.

69 «Liverpool fortsetter å banke på døren

… men foreløpig har de ikke klart å finne en balanse. Ikke engang et skudd på mål enda. Tiden slår. De hellige har nå satt opp en motfjær hvis muligheten byr seg, og de har prøvd å gjøre det en eller to ganger.

57 «Mulighet for Liverpool!

Det var til og med Jack Stephens, Forster, som hadde en heroisk blokk for å nekte Mane fra nært hold.

46 «Andre omgang er i gang

Nå skjer det igjen. Kan Liverpool redde dette?

45 «Halvtid: Southampton 1-0 Liverpool

Halvsjanser for det avdøde Liverpool-paret Salah leder den defensive baksiden like foran i et hjørnespark, men fløyta går av og gjestene leder an med en pause.

READ  Sverige vinner olympisk-håndball-Norge bronse 36-19

42 «Nesten 2-0!

Før Della kastet en tomme innsats fra Allisons fjerne innlegg, kan Della sees opp ned fra Ings når han rømmer fra to vakter.

38 «Straffekrav … Ingen gitt

Sane trekker avtrekkeren, han lander under en Bertrand-utfordring, men forsvareren vinner ballen der, og det er en veldig rask VAR-test før spillet starter igjen. 37 minutter ut i første omgang.

23 Midt i første omgang …

Dette er uten tvil et anstendig spill. Sjansene i begge ender, og Southampton-mesterne var nær å doble ledelsen, mens Salah Forster nektet hverandre, på en eller annen måte måtte flagget gå opp sent.

2 «Mål for Southampton!

På under to minutter på klokken har vi allerede en historie! Ward-Bruces strålende frispark gjør Liverpool-forsvaret bambus og ser tidligere Red Danny Ings trekke keeperen med stil.

Kick-off

Vi går i St. Mary’s!

Southampton teamnyheter

Liverpool-lagnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *