Spania: Shakira erkjenner straffskyld, bøter 7,3 millioner euro for skattesvindel

Sangeren Shakira inngikk mandag en avtale med den spanske påtalemyndigheten som avslutter etterforskningen hennes av skattesvindel som startet i Barcelona i bytte mot å erkjenne straffskyld og bli bøtelagt på 7,3 millioner euro.

Som en del av avtalen, kunngjort mandag av domstolens president, blir den colombianske artisten dømt til tre års betinget fengsel, som vil bli omgjort til en bot og en økonomisk sanksjon på tilsvarende beløp.50 %«Svindel, kunngjorde dommeren i begynnelsen av rettssaken. I følge elementene som ble rapportert av retten, vil denne boten være på mer enn 7,3 millioner euro. Den colombianske sangeren har allerede betalt 17,2 millioner euro til de spanske skattemyndighetene. , med en for å regulere situasjonen hans.

Den globale stjernen ankom retten rundt klokken 9.00 kledd i en rosa kjole og fortalte dommeren at hun erkjente straffskyld og godtok dommene som ble idømt. Etter at dommen ble forkynt, forlot han retten uten å gi noen uttalelse til pressen.

Men i en pressemelding sendt ut av hennes advokater, fortsetter sangeren å erklære hennes «uskyld» og sier at hun erklærte seg skyldig for å beskytte livet sitt og barna sine, og unngå «år» med rettslige skritt.

READ  SRK, Sanjay Leela Bhansalis bilde på omslaget etter 20 år

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *