Spansk brannmann fengslet etter å ha startet brann for å ‘fylle egoet’

En frivillig brannmann prøvde å “fylle egoet sitt” ved hjelp av bensin, som slukte 144 hektar skog og utmark i nord. Spania Han ble dømt til tre og et halvt års fengsel og ble pålagt å betale mer enn 8 000 158 000 (7 137 000) i erstatning.

Louis Troopa, tidligere leder for Civil Defense Volunteer Service i Ram டி les de la Victoria, Cantabria, nektet bevisst å fyre i februar 2019 slik at han kunne hjelpe til med å slukke det, og i stedet insisterte på at han skyndte seg til stedet. “

Men påtalemyndighetene hevdet at han brente landet “Fill His Ego” og “Play a Key Role” Slokk ilden på “bly”.

I provinsen i Cantabria ble Tropas oppførsel sagt mistenkelig før brannen – som om han da hadde kommet tilbake til stedet “og tok en bensinkanne fra førersiden [of his vehicle], Han prøvde å dekke over ”.

Noen timer før brannen startet var Drupa og en kollega på patrulje. Hans kollega Drupa så på bakken og sa: “Det er veldig tørt; For at noen må ta en kamp og se om de eksploderer hydranter. “

Medarbeiderfrivillige ønsket også at tiltalte skulle brenne i retten Å finne dem var som “en junkie etter at han fikset det”.

Etterforskningen startet 17. og 18. februar 2019, etter en brann på 144,3 hektar (356 dekar) med eukalyptus, corsage, bramble, scrabble og beitejord i Sierra de Alcomba.

Selv om Drupa sa at han leverte stoler til en slektning som bodde et annet sted, la GPS i hans regionale myndighetsbil ham av på stedet tidlig på 17. februar.

READ  Megan McCain ertet Dr. Fucci med å si at hun ikke forsto vitenskap

“Ved å bruke bensin som gasspedal i grøfta på venstre side av veien fra Ramals til La Alcomba, satte han fyr på bakken på minst syv forskjellige startpunkter, med en avstand på 65 meter mellom hver spredning,” sa retten sa. Dommen sin.

Den avviste alibien hans som “en utrolig unnskyldning”: “Etter domstolens mening er det rikelig med bevis for en forbrytelse utenfor enhver rimelig tvil.” [and the fire] Lansert direkte, bevisst og frivillig. ”

Drupa ble dømt for å starte et løpskog av “betydelig alvorlighetsgrad” og ble dømt til tre og et halvt års fengsel og idømt en bot på 3600 dollar og bøter på 158 000 dollar.

Dommen kan ankes. Retten avviste kompensasjonen på 4000 dollar og sa at beløpet “ikke dekker en tiendedel av kostnadene for å slukke brannen som tiltalte har startet”, og at skadene overstiger 200 000 dollar.

Det motsatte seg også det defensive forslaget om at tiltalte forsøkte å gjøre korreksjoner ved å bidra til å slukke brannen han hadde “av egne grunner.”

Dommen konkluderte: “[His participation] Brannen ble ikke bare inneholdt av de nødvendige frivillige – dens rolle var i utgangspunktet logistikk – men også av fire naturvoktere, tre skogbruksteam, fire profesjonelle brannmenn, tre pumper, et vannforsyningskjøretøy, en lastebil og to diabetiske flyvåpenfly. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *