spar $129 på AirPods Max

Leter du etter hodetelefoner med den beste lyden? Apples trådløse hodetelefoner med aktiv støyreduksjon garanterer en eksklusiv lydopplevelse og enestående byggekvalitet! Akkurat nå hos Amazon kan du dra nytte av en flott rabatt på AirPods Max tilgjengelig til prisen av €499,99 i stedet for €629.

Oppdag tilbudet nå

Egenskapene til AirPods Max

AirPods Max trådløse øretelefoner har utmerket lydkvalitet med utmerket støyreduksjon! Designet skiller seg fra andre hodetelefoner som er å finne på markedet takket være valg av materialer, hodetelefonene er laget av aluminium og strukturen på hodebåndet er laget av rustfritt stål. De fleste hodetelefoner er laget av plast. AirPods Max er egnet for å lytte lenge, bærekomforten er der. Memory foam pads er veldig behagelige å bruke. Autonomien til hodetelefonene er 20 timer, du kan bruke den i to dager veldig intensivt uten å gå tom for batteri!

Hvorfor velge AirPods Max trådløse øretelefoner?

Hvis du er kresen med hensyn til kvaliteten på øretelefonene dine, vil Airpods Max passe deg både for sin førsteklasses design, lydkvalitet og brukskomfort. Når du er vant til å høre på musikk i lange timer, er det viktig å velge riktig utstyr. AirPods Max er designet for å brukes over lang tid, slik at du kan lytte til musikken din under de beste forholdene uansett hvor du er. Prisen er begrunnet i forhold til kvaliteten på high-end hjelmen, ved å dra nytte av salget vil du få et godt tilbud!

Få tilgang til Airpods Max-kampanjen

Oppdag også kampanjer på følgende varer:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *