spar €300 på denne 55″ Philips Ambilight TV-en og få en gratis lydplanke med MediaMarkt

Opplev en ny måte å se på TV med Philips OLED Smart 4K TV

Gjør stua om til en kino med Philips 4K OLED Smart TV. Utstyrt med Ambilight-teknologi gir den deg en oppslukende TV-opplevelse utenom det vanlige. LED-ene er plassert rundt TV-en. De lyser opp og skifter farge avhengig av hva som skjer på skjermen. Så du er helt oppslukt av atmosfæren til programmet du ser på, enten det er et TV-program, en film eller en serie. Dens 55-tommers 4K UHD OLED-skjerm er kompatibel med HDR-formater. Da tilbyr den deg utrolig skarpe bilder med en oppløsning på 3840×2160 piksler. Kontrastene er også slående. Philips OLED Smart 4K TV er utstyrt med en høyytelses Quad Core-prosessor. Det lar TV-en produsere bilder med perfekte detaljer og jevne bevegelser. Du har aldri vært så nær handlingen. Denne opplevelsen forsterkes av dens 2.1 lydplanke med subwoofer. Dette Dolby Atmos-lydsystemet består av 2 20W høyttalere og en 30W subwoofer. Nok til å gå veldig langt i den oppslukende opplevelsen.

Få et kupp Philips OLED Smart 4K TV med MediaMarkt

Philips OLED Smart 4K TV tilbyr mer enn en oppslukende opplevelse. Det er også en Smart TV som kjører Android TV-operativsystemet. Med Philips OLED Smart 4K TV har du enkel tilgang til alle favorittappene dine: Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, YouTube, Deezer og mange flere. Normalt selges for € 1 999, og høyteknologiske spesialist MediaMarkt tilbyr Philips 55-tommers OLED Smart 4K TV for € 1 699, en umiddelbar rabatt på € 300. I tillegg, med ethvert kjøp av Philips OLED Smart 4K TV, tilbyr MediaMarkt deg en 2.1 lydplanke med underskap. Hvordan kan du motstå dette eksepsjonelle tilbudet? Ikke nøl, med MediaMarkt er frakt og retur gratis.

Klikk her for å kjøp Philips OLED Smart 4K TV til den beste prisen med MediaMarkt

➢ For å gå inn: Også for å delta i MediaMarkt: Siste sjanse til å få denne tilleggsvarmeren for under 200 euro på MediaMarkt!

Fortsett å lese om dette emnet:

shopping god deal

READ  Nykommer innvandrerkvinners opplevelse av fødselshelseinformasjon: en spørreundersøkelse ansikt til ansikt i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *