– Sparket for å gjøre jobben sin

President Donald Trump Chris Krebs, sjef for US Cyber ​​Security Organization, har fått sparken Jeg er ikke enig med ham i sikkerheten rundt årets presidentvalg.

Cripps ledet Cyber ​​Security and Infrastructure Security Agency (CIAS), som er ansvarlig for datasikkerhet under valget. På torsdag sa CIAS at det ikke var bevis for at valgsystemet hadde fjernet eller mistet stemmeseddelen, eller at de hadde blitt skadet på noen måte.

På torsdag sa CIAS at valget var det tryggeste i USAs historie. Dette er kostnadene for hans arbeid for Krebs.

Toppdemokrater fordømmer presidentens beslutning.

Krysskrise: Senator Chuck Schumer lengtet etter Donald Trumps oppførsel etter valgnederlaget. Video: Abby
Se også

– patetisk

– Nummer én regel når du jobber for Donald Trump: Du kan ikke si sannheten. Men den han sparker har rett: Donald Trump tapte. Den demokratiske senatpresidenten skriver at Joe Biden og Kamala Harris blir henholdsvis neste president og visepresident. Chuck Schumer.

«Chris Gripps føderale tjeneste er det siste offeret for president Trumps fire år lange krig mot sannheten,» sa Delaware Senator Chris Goons til CNN Live. Forsvarer.

Adam Schiff, som leder representanthusets etterforskningskomité, roser Krebs.

– Direktør Krebs jobbet flittig med å beskytte våre valg mot forstyrrelser og feilinformasjon. Han forsvarte demokratiet vårt. Og han fortalte myndighetene sannheten. Derfor angrep Trump ham. Skriver at dette er patetisk og forutsigbart fra en president som anser sannheten som sin fiende Schiff På Twitter.

Adam Schiff Foto: AP Photo / J.  Scott Applewhite
Bilde av Adam Schiff: AP Photo / J. Scott Applewhite
Se også

– Straffet for å gjøre jobben sin

Uavhengig senator Angus King Krebs beskriver seg selv som en dedikert offentlig tjenestemann som har «bidratt til å skape nye Internett-operasjoner i møte med raskt voksende risiko.»

READ  Norge utsetter beslutningen om østrogenvaksine

– Ved å fjerne ham for å gjøre jobben sin, skader president Trump alle amerikanere som stoler på Sisas sikkerhet, selv om de ikke vet det.

Videre skriver King i uttalelsen at årets «sterke» valgsikkerhets- og bevissthetskampanjer har overgått forventningene deres.

Det er like viktig å snakke mindre om arbeidet Sisa har gjort for å beskytte landets andre viktige infrastrukturressurser. Vi må styrke Chris og teamet hans slik at de kan gjøre mer og ikke straffe dem for å gjøre jobben sin.

Alexandria Ocacio-Cortes.  Foto: via Tom Williams / Pool REUTERS

Alexandria Ocacio-Cortes. Foto: via Tom Williams / Pool REUTERS
Se også

Demokraten Alexandria Ocacio-Cortez retweetet en melding fra en CNN politisk reporter, Abby D. Philip:

– Trump sparket den føderale sjefen for internett og informasjonssikkerhet da han gikk imot Trumps falske og ubegrunnede påstander om omfattende valgsvindel.

Jeg vil gjerne jobbe: Joe Biden begynte overgangen til å stille som president, men han hadde ingen informasjon om Donald Trump. Video: Abby
Se også

Hyller

Oregon Senator Ron Wyden skriver at Krebs ikke er uverdig til fjerning.

– Trump sparket en statsansatt for å fortelle sannheten slik at han kan fremskynde løgnene sine om valget, skriver han Wyden.

Alex Patila, en demokrat i den statlige regjeringen i California, beskrev skytingen som et «forvirrende tegn». Andhra.

«Cripps har vært en tilgjengelig, pålitelig partner for valgansatte over hele landet og på tvers av partier,» sa Patila.

Dessuten, til tross for «handlinger og løgner som kommer fra Det hvite hus», gir han æren til «ledere som Chris Krebs» som styrket landets infrastruktur under valget.

Tidligere rapporter hadde antydet at Krebs hadde truet med å avskjedige ham. Benny Thompson, den gang formann for komiteen for hjemlandssikkerhet i Representantenes hus, sa at han var bekymret, A.P.

Thompson beskrev Krebs som en politisk uavhengig og rent profesjonell ekspert, «Det ville være synd hvis noen av hans evner plutselig kom ut av munnen hans.»

Senator Ron Wyden.  Foto: REUTERS / Leah Millis / Pool

Senator Ron Wheaton. Foto: REUTERS / Leah Millis / Pool
Se også

Uttalelsen han mottok ble slettet

Krebs «skyting kom til syne onsdag kveld i presidentens Twitter-melding.

– Chris Krebs «siste rapport om sikkerhet rundt valget i 2020 er så falsk at han startet presidentskapet, og sa at han tror det vil være massive svindel og uregelmessigheter under valget.

Nesten: Donald Trump pratet da han møtte pressen i Det hvite hus.
Se også

CIAS er ansvarlig for databeskyttelse ved valg. På torsdag sa CIAS at det ikke var bevis for at valgsystemet hadde fjernet eller mistet stemmeseddelen, eller at de hadde blitt skadet på noen måte. Dette valget ble stemplet som alltid trygt.

Krebs har vært aktiv på Twitter siden valget for å nekte udokumenterte påstander om svindel.

Siden demokraten Joe Biden ble erklært vinneren av valget, har Trump hevdet at det har funnet sted omfattende valgsvindel og at han er den rette vinneren. Det er ikke fremlagt bevis for dette.

Nå sier Krebs NBC Nyheter Han er stolt av arbeidet han har gjort på CIAS.

– Jeg er stolt av laget jeg hadde. Vi gjorde det rette, sier han.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *