Sparrow, Googles AI-bot som skal konkurrere med ChatGPT, er planlagt til 2023

Google ser etter å bruke OpenAI og ChatGPT-boten i år. Med sine intelligente og velskrevne svar tiltrekker sistnevnte mye rampelys og vil true søkemotoren på sikt.

Siden introduksjonen på slutten av fjoråret, har ChatGPT ikke sluttet å tiltrekke seg oppmerksomhet: denne boten er i stand til å svare på praktisk talt alle spørsmål med detaljerte og presise setninger. Denne kunstige intelligensen er langt fra perfekt, spesielt siden den henter sin kunnskap fra baser som ikke er perfekte eller inneholder skjevheter etter fortjeneste.

Farene ved kunstig intelligens

OpenAI, skaperen av ChatGPT (vi skylder dukke-bildegeneratoren), kan konkurrere med Google: det er faktisk raskere å få svar fra denne boten enn fra en søkemotor. Nettgiganten har gitt ut en intern «rød kode» til ChatGPT for å få fart på utviklingen av sin egen konkurrent. Og de første resultatene vil dukke opp i år.

DeepMind, divisjonen som er ansvarlig for kunstig intelligens hos Google, har annonsert at chatboten kan tilbys som en privat beta i 2023. Kalt Sparrow, vil denne AI-en ha funksjoner som satGBD ikke har. Men Google er alltid forsiktig. Demis Hassabis, sjefen for DeepMind, advarer om at AI er i ferd med å nå et punkt der den kan forårsake betydelig skade på menneskeheten.

» Når det gjelder de kraftigste teknologiene, vil åpenbart AI alltid være den kraftigste, og vi må være veldig forsiktige. «, han legger til Tid. Han er på samme måte som Sam Altman, administrerende direktør i OpenAI, som bekymret » Forferdelige tider » og « Betydelige forstyrrelser Kunstig intelligens kan forekomme.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *