Spectrum Veterinary er nå Nextmune – verdensledende innen spesialitetshelsetjenester dedikert til sunne, livlige kjæledyr for livet

FØNIKS–(FORRETNINGSLEDNING) –Nextmune, en leder innen allergi, dermatologi, otologi og spesialernæring for kjæledyr, er glade for å kunngjøre at selskapets virksomhet: Dr. Baddaky (Skandinavia), Vetruus (Storbritannia), Artuvet (Tyskland, Benelux), Alergovet (Iberia) og Spectrum Vet (USA) – Begynner å operere under et nytt navn og vil bli kjent som Nextmune fra 1. januar 2021. Driften i Italia forblir ICF og DRN og vil normalt bli referert til som «ICF, et Nextmune-selskap «henholdsvis» DRN, et Nextmune-selskap «. Selskapets produktmerker, som Artuvetrin, Otodine, Clorexyderm, LinkSkin og SOLO, vil forbli uendret. Rebrand kommer som svar på Nextmunes betydelige vekst på sene og for bedre å representere selskapets evner til veterinærer og kjæledyrseiere. Sammen med denne endringen vil en nylig redesignet firmalogo bli avslørt, og et nytt nettsted er planlagt å lansere senest 1. mars d e 2021, som vil inneholde selskapets dedikasjon til vitenskap, erfaring og bekvemmelighet. Det nye nettstedet har forbedrede muligheter for e-handel.

Magnus Kjellberg, administrerende direktør og medformann, og Gennaro Falanga, medformann, uttalte: “De siste årene har vi bygget et vitenskapelig drevet globalt selskap som spenner over 70 land over hele verden dedikert til sunne og levende kjæledyr for livet. Som en del av vår fortsatte ekspansjon og forretningsutvikling, er både vi og ledergruppen veldig glade for å fornye selskapets merkevare. Vår B2B-klientbase, veterinærklinikker, referanselaboratorier og spesialisert detaljhandel, konsoliderer og flere og flere multinasjonale virksomheter, og rebrand gjør at vi bedre kan representere vår virksomhet foran dem. I tillegg vil kundene våre dra nytte av betydelig forbedret bekvemmelighet i vår B2B-nettbutikk. «For mer informasjon, besøk: www.nextmune.com.

READ  Byger av stjerneskudd vil lyse opp himmelen frem til 13. august: hvor og når skal man observere dem?

Om Nextmune: Nexmune er et vitenskapelig drevet globalt spesialitetshelsevirksomhet dedikert til sunne, levende kjæledyr for livet. Vi har en spesiell lidenskap for allergi, dermatologi, spesialpleie og spesial ernæring. Vårt tilbud omfatter diagnostiske, reseptbelagte og reseptfrie behandlinger. Vi er en pålitelig partner for veterinærer og dyreeiere i mer enn 70 land over hele verden. Vår tilstedeværelse dekker FoU, levering og salg og markedsføring i Italia, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Spania, Sverige, Norge og USA Nextmune er basert i Stockholm, Sverige. Vi har behandlet over 1 million kjæledyr siden oppstarten.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *