Spenninger i Kina: US Air Force sender dusinvis av F-22 til Stillehavet – “sterk blokade” | Verden | Nyheter

Piratene, som ankom Guam på søndag, vil delta i en militærøvelse nær Dion-øyene for Operasjon Pacific Iron 2021. Pacific Air Force på Hawaii bekreftet rundt 25 F-22 rovfugler fra Hawaii Air National Guard og Joint Base. Elmendorf-Richardson fra Alaska er suspendert.

General Ken Wilsbach, sjef for Pacific Air Force, sa at det å sende F-22-fly til CNN var den største felles distribusjonen i USA.

Han sa: “Vi har aldri brukt disse mange rovfuglene sammen i Pacific Air Force-operasjoner.”

Operasjon Pacific Iron 2021 vil fokusere på å distribuere, manøvrere, manøvrere, stabilisere og bygge krefter fra små og spredte baser.

Tiltaket refererer til amerikanske planleggingsstyrker innen Indo-Pacific Command-området, som viser USA som en “svært farlig, adaptiv, motstandsdyktig styrke.”

Bilder av F-22-flyet som ankom Anderson Airport i Guam ble delt på Security Visual Information Distribution Service (DVDer).

Andre fly fra Idaho og Japan vil bli med på F-22-fly, ifølge Pacific Air Force, som Air Force kaller aktiv bekjempelsesarbeidsoperasjon.

Den aktive bekjempelsesarbeidsoperasjonen vil distribuere jagerfly til andre flyplasser i regionen for å øke overlevelsen fra fiendens rakettangrep.

Carl Schuster, en Hawaii-basert sikkerhetsanalytiker og tidligere operasjonsdirektør for US Pacific Command’s Joint Intelligence Center, sa utplasseringen av piratkrigere sender et sterkt signal til Kina.

Les mer: Kina truer USA med gjengjeldelse for myndighetene i Beijing ‘avgang’

Eksperter frykter at streiken på disse sidene vil påvirke et amerikansk forsøk på å gjengjelde fiendens trusler.

READ  Det nordvestlige USA er varmere enn Dubai på den tredje dagen med rekordtemperatur - men hva er en "varmekuppel"? | U.S. nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *