Spill med gull: Her er spillene som kommer til Xbox i februar

Januar slutter om to dager, Microsofts sjanse til å avsløre spillene som tilbys til Xbox Live Gold- og Xbox Game Pass Ultimate-abonnenter.

For kongen

Neste måneds utvalg begynner med For The King, tilgjengelig 1. februar. I likhet med en viss Final Fantasy, men mer tegneserieaktig, involverer denne lille uavhengige tittelen litt strategi og grov mekanikk. Omtrent 80 timer (for å fullføre spillet 100 %, red.), vil du finne et ultravennlig spill plassert i havet, fangehull … Tittelen vil bli lastet ned til slutten av måneden, det vil si frem til 28. februar . .

Frekke mål

Cuts «n Goals er et av de supersprø spillene som vil få deg til å lure på hvilket forvridd sinn de kommer fra. Utviklet av et lite spansk studio, er denne tittelen perfekt for en flott kveld med venner. Cuts «N Goals fokuserer sterkt på flerspiller, og tilbyr et veldig enkelt spill, men er veldig effektivt. Du spiller som et fotballag med et baseballballtre. Alle scener som FIFA Street er tillatt. Den eneste ulempen: tittelen kan ikke spilles online. Fra 16. februar til 15. mars er Cuts «N Goals gratis å spille.

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Ubisoft kunngjør The Crew Motorfest

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *