Spill sjakk med kamerautstyr i denne norske kamerabutikken

Stavanger Bilder, en kamera- og fotograferingsbutikk i Stavanger, Norge, installerte fotoutstyr på et gigantisk sjakkbrett. Butikken bruker alt fra blitser og telekonvertere til gigantiske superbilder for å representere de forskjellige brikkene.

Stavanger Photo tilbyr alt fra nytt og brukt kamerautstyr til studiobakgrunner og lys til en egen fotoutskriftbutikk. Det morsomme oppsettet er veldig sannsynlig takket være den store mengden utstyr og plass butikken har tilgang til.

Selv om bildeteksten ikke oversettes direkte til engelsk spesielt bra, PetaPixel Leser Anders Harbo, som også ga de kule oppsettrådene, informerte oss om at tittelen er mer enn bare en beskrivelse av det jumbo-store spillet, men det er også fullpakket med mange ordspill.

«Noen ord har en dobbel betydning knyttet til sjakk,» sier han, selv om de doble betydningene går tapt når de oversettes. «For eksempel betyr» springer «både» løp «og refererer til ridderen, og» kompis «betyr både noe som» svakt eller «kjedelig», så vel som «kompis» og «skakmat» og så videre. «

Det var tydelig at Stavanger Photo-teamet hadde det gøy med utstillingen. Hvis du er i området, sjekk det ut og skaff deg et spill. Vi ser kanskje noe som dette implementert andre steder, da det er en søt idé som sikkert får mange ansikter til å smile.

READ  Apple Store på nett pakker ikke lenger inn bestillinger i gavepapir

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *