Spillutviklere har endelig begynt å droppe PS4 og Xbox One

Gotham Knights Game slapp nylig spillet sitt. Det var en mulighet for studioet bak tittelen å gi ut en interessant kunngjøring: PS4- og Xbox One-versjonene ble droppet. Dette er første gang «Cross-Zen»-storfilmen endelig har bestemt seg for å droppe de gamle konsollene.

Wheat Knights

Gotham Knights er et av de mest etterlengtede spillene i 2022, som nylig ble vist litt under en lang spillrekke. WB Games Montreal Studio kom også med en interessant kunngjøring: Kansellering av PS4- og Xbox One-versjoner av spillet.

Så Gotham Knights vil bli utgitt på PC, PS5 og Xbox Series X/S neste oktober. Dette er den første storfilmen på tvers av generasjoner fra et tredjepartsstudio Slipp «gamle» konsoller. Noen ser på 2020 som allerede begynnelsen på slutten for endring.

PS5 og Xbox Series X begynner å slå an

Sannheten er at videospill går gjennom en periode uten sidestykke, noe som er rart. De nye konsollene, PS5 og Xbox Series X, kom midt i Kovit-spredningen og ble sterkt påvirket av komponentbrudd. Med det, Mange spillere er trege med å få en. Distribusjon er fortsatt vanskelig i dag.

Med det, Mange tredjepartsutviklere har valgt den såkalte «cross-gen»-utgivelsen. Dessuten har byggherrene selv oppmuntret til slik praksis. Microsoft-spill er generasjonsbaserte, enda nyere Haloen er uendelig Eller Forza Horizon 5. På Sonys side prøver House-utviklere å gi ut sine nyeste titler på PS4 og PS5 (med noen unntak som Return eller Ratchet og Clung). Dette er sakenHorisont Forbidden West Hvor Gran Turismo7. God of War Ragnarok vil også bli utgitt på PS4.

Les også – Ratchet & Clank Rift Apart anmeldelse: PS5s nye teknologiutstilling

READ  Voslow vant hovedkontrakten på levering av infrastrukturkomponenter i Norge

Men mangelen på konsoller er villedende. Salgstallene er gode, bevis Mer enn 19 millioner PS5-er ble solgt over hele verden. Det er fornuftig i dag å forlate den «gamle generasjonen». Nå flere seere og kan av utviklere Slutt å kaste bort ressurser og energi Kjør spillet deres på konsoller med aldrende maskinvare.

Så Gotham vil lede Knights-spillet. For å fullt ut dedikere seg til den nye maskinvaren, må vi vente til juni med flere kunngjøringer planlagt for å se om de store utviklerne er klare til å droppe konsollene om nesten ti år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *