Spredning av bærbare konsoller: roen til Nintendo i tvil? – Business AM

Selv om ryktet om en ny Nintendo Switch har eksistert i årevis, bekrefter nye elementer dens eksistens og mer, den neste utgivelsen.

Nyheter : Tilstede på den største europeiske utstillingen dedikert til videospill, Gamescom, ville Nintendo benyttet anledningen til å presentere sin nye konsoll for noen nøye utvalgte eksperter.

 • Det har faktisk flere anonyme kilder fortalt til seriøse medier eurogamer – informasjon bekreftet av media VGC – at flere utviklere hadde muligheten til å nærme seg Nintendo Switch 2.

Detaljen: Denne første uoffisielle presentasjonen antyder at konsollen kan lanseres snart. Lydene i korridorene fremkaller slutten av 2024. Så, fortsatt litt tålmodighet.

makt på møte

 • I følge de forskjellige vitnesbyrdene ville Nintendo hovedsakelig ha utført demonstrasjoner av grafikk ytelse av den nye konsollen, et aspekt som alltid har manglet på Switch, spesielt etter at nye konsoller dukket opp.
  • Det er derfor et spørsmål om kompatibilitet med Unreal Engine 5, det vil si grafikkmotoren som brukes mest av eksterne utviklere og utgivere.
 • HAN strålesporing ville være en del av det. Denne teknologien gjør det mulig å emulere lysets vei og dets interaksjoner med omgivelsene, for eksempel refleksjonene fra solen på vannet.
 • Nintendo Switch 2 – uoffisielt navn – ville være kompatibel Nvidias DLSS-teknologi hvis mål er å forbedre ytelsen til konsollen i spillet, selv når høye innstillinger er aktivert, takket være AI.

Andre mer tekniske aspekter:

 • Konsollen ville forbli en LCD-skjerm å begrense produksjonskostnadene.
 • Lagringsplassen din vil bli økt., slik at du kan installere flere spill samtidig eller bare større titler. Et viktig aspekt for å nyte den beste grafikkytelsen.
READ  Ytelsen i spillet vil forbedres på Windows 11 ... men du må være tålmodig

Er det snakk om roen til Nintendo?

Den første Nintendo Switch med dette navnet går tilbake til 2017. En lettere og rimeligere versjon, Switch Lite, ble introdusert i 2019. To år senere dukket denne litt forbedrede versjonen opp, i hvert fall med tanke på skjermen. , Nintendo Switch OLED. Men mer enn seks år etter utgivelsen har Nintendos hybridkonsoll fortsatt ikke en verdig etterfølger.

 • I motsetning til Sony eller Microsoft, deltok ikke Nintendo i konsollkrigene ved å tilby en ny generasjon. Den japanske produsenten har kommet langt.
 • Det må sies at Switch fortsatt er spesielt populær i dag, til tross for årene som har gått. Det har også opplevd en gjenoppblomstring av interesse under koronaviruspandemien.
 • Dette forklarer sannsynligvis hvorfor Nintendo ikke hadde hastverk med å gi ut en ny generasjon konsoller. Den japanske giganten er heller kjent for å rive årene til kjernen. Bare se på de mange suitene til videospilllisensene deres.
 • Imidlertid kan utbredelsen av håndholdte konsoller, inkludert Steam Deck, Asus Rog og Legion Go, godt ha vært en spillveksler for Nintendo.
 • Produsenten møter nå økt konkurranse i sin nisje, nok til å motivere den til å være den andre som lanserer en ny konsoll? Veldig mulig.


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *