Springs Window Fashions of Middleton å kjøpe europeisk Window Shade Company | Forretningsnyheter

Men et år senere, i 2001, ble det børsnoterte selskapet privat med private equity-selskaper som først og fremst kontrollerte selskapet de siste 18 årene. I 2013 ble Golden Gate Capital majoritetseier før de solgte til tilknyttede selskaper av AEA Investors LP og British Columbia Investment Management Corporation i 2018.

Springs har mer enn 8000 ansatte, hovedsakelig i Nord-Amerika, på ni steder i USA og Mexico. B&C-kjøpet utvider selskapets tilstedeværelse og portefølje og vil gi B&C en mulighet til å utvide virksomheten i Europa, sa Michael Verdonk, administrerende direktør i B&C.

«Vi er glade for å bli med i Springs-teamet,» sa Verdonk i en uttalelse. «Jeg tror dette partnerskapet vil akselerere vår vekst, og vi ser frem til å utnytte evnene og innovasjonen til Springs-organisasjonen som helhet.»

B&C ble grunnlagt i 1971 med engrossalg av rullegardiner i tre i en liten butikk i Amsterdam. Selskapet startet til slutt en internasjonal ekspansjon i Frankrike, Belgia, Tyskland og i 1992, et produksjonsanlegg i Polen. Selskapet har nå 825 ansatte i 10 land, ifølge nettstedet.

Springs Window Fashions, med årlige inntekter på over 1 milliard dollar, forsyner store forhandlere og distributører vinduebehandlinger, nyanser, spesialbehandlinger og vindusmaskiner. Merker inkluderer Bali, Graber, Mecho, Mariak og SunSetter. Dens Bali-merkevare selges på Home Depot og Lowe’s, mens Graber-produktene blir ansett som et ledende merkevare blant uavhengige distributører av vindusvinduer i boliger.

READ  [RETRO GAMING] Husker du PlayStation-spillet Pepsiman?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *