Sri Lanka mot England: Johnny Burstow sier at han ikke har noe poeng å bevise

Johnny Burstow har ikke spilt en test for England siden desember 2019

Englands slagmann Johnny Burstow sier at han ikke har noe poeng å bevise på Sri Lanka-turen.

Den 31 år gamle Burstow har ikke spilt en test på mer enn ett år, men kan bli tilbakekalt til den første testen i Galle neste uke i fravær av Rory Burns, Ben Stokes og Olly Pope.

«Jeg tror virkelig spillet mitt er på det beste stedet,» sa Byrstow. «Jeg tror jeg kan gi et stort bidrag til England på testarenaen og har bevist det tidligere.»

Den første kampen i to-test-serien i Galle spilles 14. januar.

Burstow har spilt i 70 tester for England og scoret 4 030 løp til et gjennomsnitt på 34,74.

Imidlertid var han bare 18,55 i 2019 og ble droppet for New Zealand-turnéen.

Han kom tilbake for å spille en test i Sør-Afrika i desember 2019, men har ikke vært veldig lenge siden den gang.

Hans retur til Sri Lanka kan være en spesiell batsman, med Jose Butler som etablerer seg som førstevalg-wicket-keeper.

Burstow sa: «Folk fortsetter å si at dette er poeng å bevise, dette og det. Jeg har svart på mange spørsmål tidligere.

«Det er en mulighet til å gå til en testserie nå og ha det gøy.

Det siste av Byrstoe sine seks testhunder kom til Sri Lanka i 2018, da han jobbet på tredjeplass, rollen han kunne fylle denne gangen.

«Det ville være fint å gå ut og ta tre flaggermus,» sa han. «I så fall, ta det opp.»

England begynner den første kampen med to varme kamper mellom lag som skal spilles i Hambantota på fredag, som etter planen skal spilles over to dager.

READ  Rangers og Celtic står overfor 'racing logo ban' under skjorte sponsorering på flere millioner pund

Så ville de gjøre det uten at Moin Ali var alene Positiv test for koronavirus, Og Chris Vokes, antatt å ha hatt et nært forhold til Moin.

Moin vil definitivt savne den første testen, og etterlater utenfor spinneren Dom Bess og den sakte venstrearmingen Jack Leach som Englands førstevalgssnurr.

I likhet med Burstow, savnet Leach mer enn et år med å ikke spille testcricket i vinter på grunn av dårlig helse, og mistet deretter plassen til Bess hjemme sommer.

«I fjor eller så hadde jeg en tilbakegang, og du stiller spørsmål ved om sjansen til å spille for England vil komme tilbake,» sa Leach. Inne i sporet På BBC Radio 5 Live.

«Jeg er spent på å få sjansen igjen, så jeg kommer til å utnytte den. Jeg spiller min beste cricket med et smil om munnen og jeg vil prøve å gjøre det samme.»

Leach, 29, Crohn lider av sykdommen. Ved utbruddet av koronavirusinfeksjonen ble han av regjeringen klassifisert som «sårbar».

«Det var vanskelig å takle fordi jeg følte meg sunn,» sa han. «Det var litt skummelt. Jeg hadde god støtte fra leger og psykologer for å jobbe gjennom dette.»

Forebyggende tiltak som er truffet på et hotell i Storbritannia, er gitt til personalrom i Hazmat-tilfeller.

«Den srilankanske regjeringen har sørget for at vi er trygge og at publikum er trygt,» sa han. «Det er noen rare ting når du stopper og tenker på det, men dette er tingene vi lever for.»

Med Moin utilgjengelig tillater Englands hette spill Mason Crane, Amar Virdi og Matt Parkinson – trioen av spinnere i hovedtroppen – å presse sine krav om opprykk.

READ  "Jeg er glad jeg fortsatt er i live": Wood van Aerts stamtavle til Grand Columbiar ikke verdsatt blant fansen

Ollie Pope, den skulderfordrevne slagmannen på slutten av sommeren, vil også spille som en del av hans rehabilitering, men han har ikke motsagt seg å bli inkludert i testserien.

Lagets rot: Jack Crawley, James Bracy, Joe Root, Dan Lawrence, Ben Fox, Craig Overton, Olly Robinson, Jack Leach, Mark Wood, James Anderson, Matt Parkinson.

Team Butler: Dom Sibley, Olly Pope, Johnny Burstow, Jose Butler, Sam Curran, Ally Stone, Stuart Broad, Zakib Mahmoud, Mason Crane, Amar Virti.

FA-filbanner

  • Strøm åtte direkte FA Cup-tredjekampespill denne helgen på BBC iPlayer, BBC Games nettside og app. Lær mer her.

FA-bunntekst

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *