Stakk på stranden – «svarer» som dette

Denne helgen snudde «Mamma Mia» -skuespillerinnen Lily James (31) nesten hodet og ble observert kysser godt gift skuespillerinne Dominic West (50) under en ukes lang tur til Roma. Han er mest kjent fra serier som «The Aber» og «The Wire».

På bilder, publisert av andre GlassMan kan tydelig se at James og West har problemer med å holde fingrene krysset, og de blir sett sammen på flyplassen, på elektriske scooterturer, på besøk og til frokost.

Under frokosten kulminerte det med et kyss.

De to spiller hverandre i den kommende serien «The Pursuit of Love». Der spiller de far og datter.

På bildene tok han også av oss gifteringen.

Litt sjokkerende bilder ble publisert i mange internasjonale medier, og rykter om svik var et faktum.

Nå har imidlertid West og hans kone, Catherine Fitzgerald, vært gift siden 2010, og de er sjokkerte igjen etter å ha gått ut tirsdag morgen og «kommentert» sviket. Uptonbladet.

Merknad gitt

Den kom i form av et håndskrevet notat, som ble gitt til fotografer utenfor parets hjem i Sipenham, Wiltshire.

«Ekteskapet vårt er sterkt og vi er utvilsomt fremdeles sammen. Tusen takk», stod det i notatet som paret signerte.

LAPP: Notatet ble gitt til fotografer utenfor parets hjem. Foto: Splash News / NDP
Se også

West skal ha muntlig fortalt eksisterende fotografer det samme, mens han stilte for flere bilder med kona – der de kysset og klemte hverandre.

Sammen: Dominic West og Catherine Fitzgerald fortalte fotografer at de fortsatt var gift. Foto: Mike / Splash News / NDP
Se også

West og hans kone hadde begge hendene i lommene, så det var ikke klart om de hadde på seg giftering. Dette har ytterligere ført til spekulasjoner.

Paret har ennå ikke kommentert sviket, og skuespilleren nektet å svare på spørsmål om reisen til Italia.

Som nevnt har paret vært gift siden 2010. Dora (13), Chenon (12), Francis (11) og Christabel (7) deler fire barn. 50-åringen har datteren Martha West (22) fra et tidligere ekteskap.

Raskere i hastighet: Marius Hammer og Marielle Christina Troddle er nye i lekeserien SingleTown, og det vil ikke ta lang tid før testene kommer til samlebåndet. Video: Display / Red Carpet
Se også

Spennende rapporter

Ikke alle skal tro at svik er sjokkerende. Etter flere oppsiktsvekkende rapporter tidligere, venter noen på en skandale fra Dominic.

Han ble intervjuet ved flere anledninger om temaer som ekteskap og utroskap.

I et intervju Kveldsstandard I 2016, sa han, måtte kvinner ofte tilgi menn for utroskap.

– Jeg tror at kvinner ofte ikke tar hensyn til problemstillinger. Nonne vil definitivt gjøre det. Å sparke noen for en flørt er ikke gøy? Alle bør se på oppførselen til menn mellom 40 og 50 år med fingrene. La det gå, sa han den gangen.

Falske påvisning: Jurkin Wastrand innrømmer at han ble tatt bort da han arrangerte et løgnedetektoreksperiment for familien sin under innspillingen av «Fungiform». Video: Red Carpet / TV2
Se også

Romansector

Lily James, kjent fra «Mamma Mia 2» og «Downton Abbey», har vært nesten underjordisk siden helgen, og har ennå ikke kommentert hendelsen.

Siden i sommer har det vært en storm rundt skuespilleren, og det har vært stor interesse for mange kjærlighetsrykt.

I juli ble han lagt merke til med henne «Captain America» ​​skuespiller Chris Evans (39), Dermed gjette om det er en voksende kjærlighet mellom dem.

De internasjonale mediene publiserte bilder av de to stjernene sammen i forskjellige sammenhenger i London. Begge stjernene har aldri offentlig bekreftet – eller benektet – at de var i et forhold.

James var tidligere i et forhold med skuespilleren «The Crown» Matt Smith (37), Men de burde gått hver sin vei i desember i fjor. Imidlertid fant paret hverandre igjen i vår, men forholdet endte igjen.

Les mer: – De kan få hva som helst

READ  Norge slo Sverige og Frankrike for å vinne Condolalati World Cup

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *