Standarden beholder overflaten Fox med Stipe Perica: «En ekte morder foran motstanderburet»

Den kroatiske spissen kom til Standard de Ligue forrige fredag ​​fra Maccabi Tel Aviv for under én million euro. Han spilte 51 kamper i Israel og scoret 20 mål.

Stipe Berica returnerer til Belgia for sesongen 2019-2020 etter å ha blitt lånt ut til Mouscron av Udinese. Hos Harles scoret han 8 mål på 16 kamper, inkludert et spenn mot Standard.

Jonathan Buatu er en kjent spiller siden han var i laget til Hainaut Club. «Han er en overflaterev, en veldig sterk spiller på de siste seksten meterne. Han spilte ikke mye for Hurleys, men han scoret mange mål. Noen ganger ser du ham ikke i kampen, så bum, han scorer. Et mål for deg. Han er en hard arbeider og foran opposisjonens mål. En ekte morder,» sa den angola-landskamper til oss. «Han er smart og kjenner egenskapene sine, men begrensningene. Han kommer ikke til å overdrive det, så han bruker ferdighetene sine godt. Han er komplett: han kan skyte med begge føttene, fange ballen og er god med hodet. er det ikke. Trenger mange muligheter for å riste nettet. Han er standard. De Liège kan gjøre mye bra,» sa Valenciennes-spilleren.

Sammen med kroaten holder Roux fast på den etterlengtede målscoreren, som må konkurrere med Renaud Emmond og Noah Ohio, med Abdul Faisal Tapsoba på lån. «Han har samme profil som Renaud (Emond). Sistnevnte mangler selvtillit og du bør ikke sette fingeren på ham. Ikke få panikk, det er fortsatt tidlig i sesongen», advarer ex-Rouch.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *