Startdato og første detaljer

De første detaljene om Xiaomi Mi Band 7 ble utgitt av Xiaomi noen dager før den offisielle kunngjøringen.

Xiaomi Mi Band 7, en direkte oppfølger Mitt band 6 Den slippes selvfølgelig 24. mai kl 19.00. Xiaomi har allerede lekket noe informasjon oppstrøms på en av sine mange Weibo-kontoer. Vi har allerede lagt merke til at enheten må beholdes Spesifiser Mi som anses å ha forsvunnet helt sikkert.

For eksempel vet vi at skjermen har en diagonal på 1,62 tommer og den gamle er 1,56 tommer. Armbåndet kan også sende vær, puls, SPO2 eller funksjonsovervåking.

I følge vår test når armbåndets autonomi 8 dager. På dette tidspunktet vet vi ikke om Xiaomi har forstørret batteriet, men på en større skjerm, hvis størrelsen på akkumulatoren ikke endres, kan vi forvente et lite tap på den siden.

Minst seks farger

I en scene fant vi seks farger av Xiaomi Mi Band 7: svart, hvit, oransje, grønn, rosa og lyseblå.

I tillegg avslørte Zeng Xuezhong-Xiaomi, leder for Xiaomis smarttelefonavdeling, andre detaljer om Xiaomi Mi Band. Han sier disse har solgt nesten 140 millioner eksemplarer.

Dette sikrer høy ytelse, et nytt grensesnitt og tilstedeværelsen av en NFC-brikke.

Prismessig handlet Mi Smart Band 6 for 60 euro da den ble utgitt, og deretter rundt 40 euro på flere handelsplattformer. Det sikre alternativet er at prisen ikke endres.


Til å følge oss inviterer vi deg Last ned vår Android- og iOS-app. Du kan lese artiklene våre, filene og se de siste YouTube-videoene våre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *