Statsminister Modi kan sette leppestift på en gris, men sannheten er at India nå står bak Bangladesh

Vi har gått inn i det 13. kvartalet på rad av lavkonjunkturen i India. BNP, dvs. den totale verdien av tjenester og varer produsert i dette landet de siste 12 månedene, har krympet fra 2020-2021 til 2019-2020. Vi har gjort mindre enn året før. Det vil ta et år til vi kommer tilbake til der vi var i januar 2020. Kanskje ikke lenger, vi vet ikke.

Utgaven startet ikke med Govt; Det var der før det. Veksten begynte å synke fra januar 2018 og har fortsatt å synke, dvs. hvert kvartal. Regjeringen prøvde å endre noen av tallene, som amerikanerne omtaler som «grisleppestift», men til ingen nytte. Dette er tredje år på rad med tilbakegang. Historien om Indias utvikling er over og har vært over i noen år nå. Du kan gjøre alle tekstene du vil ha, men du kan ikke argumentere for at 39 måneder kommer sakte.

Det snakker høyt om å konkurrere med Kina og USA, men det at Bangladesh henger etter i BNP per innbygger, vekker heller ikke tillit. Sannheten er at vi var i krise uten låser, et ord som ble brukt løst, men det kan sies å være nøyaktig her. Regjeringen vet ikke hvorfor økonomien har stagnert siden januar 2018. Det er doktriner utenfra, men de blir ikke diskutert eller ikke diskutert i regjeringen – hvem vil si at kongens styre er ineffektiv? Ingen, med mindre de vil miste hodet (eller i det minste jobben), så vi fortsetter å murre på samme vei som førte oss til denne katastrofen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *