Statuen av Margaret Thatcher ble avinstallert i hjembyen og ble offer for en kniv og eggkasting.

Han lovet, han holdt ord: statuen av den tidligere britiske statsministeren Margaret Thatcher ble ikke installert i hjembyen Granth, og ble ofret til et jet-egg. OSS.Arrangementet, med tittelen «Egg Throwing Match», ble faktisk organisert av Facebook, med mer enn 12 000 personer som abonnerte, mens 2 300 personer lovet å delta.

Etter hvert ble de ikke 2300 for å legge egg, men det var nok av sprit da statuen åpnet. Ifølge The Guardian.

Vi trenger ikke vente på utgivelsen «The Crown» sesong 4 For å gjøre Margaret Thatcher til en kontroversiell figur i Storbritannia. Til tross for en rekke gjenvalg fra 1979 til 1990, ga hans harde politikk, beskrevet som «Thatcherism», ham også sterke motstandere.

Rådmann Gelham Cook sa imidlertid at statuen var en passende hyllest til en fremtredende politisk skikkelse: «Margaret Thatcher vil alltid være en viktig del av Grantham-tradisjonen«Har han annonsert?»Hun og familien har et nært forhold til Granth. Det er her hun ble født, oppvokst og utdannet.

Han la til: «Derfor er det på sin plass å merke seg at hun blir husket i hjembyen og at diskusjonen om hennes arv foregår her i Granth. Vår historie bør aldri tilsløres, og dette monumentet vil være et snakk for fremtidige generasjoner.

Statuen av Margaret Thatcher, skapt av skulptøren Douglas Jennings, har tidligere blitt avvist av London på grunn av blodbad og forstyrrelser.

READ  Nye ledetråder om nøkkelmistenkte Christian B!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *