Steve Smith kan ikke slå India i løpet av et århundre, da den tredje testen er uavgjort Batting

Steve Smiths første testhundre på hjemmebane på tre år er bundet til den tredje testen, mens India, som svarte på Australias 338, er 96-2 to dager senere.

Da firekampsserien endte med en uavgjort 1-1, så Smith, som brøt tørket i sitt århundre med nesten ingen sjanse for 131 løp i SCG, og så wickets falle rundt seg.

Pat Cummins avsluttet omgangene 1-19 med en actionfylt sen levering, etterfulgt av Sedeshwar Pujara og Ajinkya Rahane som slet med stubber og droppet yttermargen i sine 12 overs. Australia avskjediget raskt Chapman Gill i 50, akkurat som den klassiske unge åpneren satte India på boksesetet, kuttet han ikke noe.

Josh Hazlewood (1-23) hevdet den andre hodebunnen på ettermiddagen, og fikk en sjanse til lav fangst og levering til å avvise Rohit Sharma i 26 løp. Han scoret bare 12 løp i dagens 15 siste omganger.

Men Smithsman på fredag ​​var hans første testton i Australia etter en ballskadelig skandale og det første århundre han har sett hvor som helst på 16 måneder. Den tidligere kapteinen feiret sitt 27. århundre på en følelsesladet måte og kastet flaggermusen i luften to ganger.

Smith viste et poeng med å spille veldig positivt etter å ha blitt kastet billig ut i de to første testene. 31-åringen tok ham til et sent klimaks, og kom av de siste 27 av 14 baller like før den direkte seieren til en strålende Ravindra Jadeja og løp ham ut for å fullføre Australias omganger.

Smiths århundre gikk langt med å korrigere Australias slagkammer mot turister. I hans fravær for to somre siden, kom ikke en eneste australier over 100 i den historiske 2-1-hjemmeserien mot India.

READ  "Sannsynligvis" på Wood von Airt Boom

Hans tre statistikker på fredag ​​hjalp dem til å score sommerens største poengsum da vertene krysset 200-merket for første gang i serien. Men med Jadeja som sier 4-62, Jaspreet Bhumra 2-66, vil trener Justin Langer bli enda mer frustrert ettersom ingen batsman kan holde seg under ham.

Australia var 2-206 på et tidspunkt da Marnus Lapusacne ble fanget i første slip i en alder av 91 år. Ladusakne Jadeja var nervøs før han fikk kanten og scoret 100 med Smith.

Det tok fem baner for 72 løp, inkludert 13 løp fra et løst skudd av Matt Wade, som hoppet fra dekk til Jadeja og tok en forsprang. Cameron Green (0) og Tim Payne (1) falt begge for Bumra-inswinger, og Cummins ble kastet for en and for Jadeja.

En seier for India i Sydney ville være nok til å beholde Border-Gavaskar Cup.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *