Stillhet om Arte: Hvor lenge har skuespillerne vært tause? – kino Nyheter

Før innspillingen av «Silence», fordypet i jesuittverdenen, avla Andrew Garfield og Adam Driver et taushetsløfte. Men hvor lenge var de stille?

Martin Scorsese’s Silence forteller historien om to jesuittprester som reiser til Japan for å finne sin mentor, far Ferreira, som har forsvunnet mens han prøvde å spre katolisismens lære. På slutten av en farefull reise oppdager de et land der kristendommen er blitt forbudt og dens troende forfulgt.

Det tok nesten 20 år å få filmen finansiert, og Scorsese utsatte den gjentatte ganger til fordel for andre prosjekter, men da Silence begynte, var dens unge skuespillere Adam Driver og Andrew Garfield engasjert i denne utmattende opptagelsen. Så mye som mulig for rollene de utgir seg for.

Begge skuespillerne har for alvor forberedt seg på rollene sine. De tilbrakte åtte dager på jesuitt-tilfluktsstedet St. Bueno nær St. Asaph, en liten by i Nord-Wales.

I løpet av denne uken fulgte de stedets strenge regler og roet seg ned for å oppnå den åndelige bevisstheten som er nødvendig for å forstå karakteren deres.

Kerry Brown

Andrew Garfield under tilsyn av Adam Driver

I tillegg tok Andrew Garfield et sabbatsår for å få håret og skjegget som trengs for rollen, og spesielt for å studere jesuittisme. Åndelige øvelser, et verk skrevet av Ignace de Loyola, bevegelsens grunnlegger. Adam Driver gikk ned 15 kg før filmingen (og 10 kg under).

«Med Liam Neeson og Ciaran Hinds handlet jeg med skuespillere som var i stand til å forstå gravitas, alvor, ro og stillhet.»Martin Scorsese trodde på filmens pressesett. «Hvert sekund av skjermtiden deres måtte telle, og begge måtte gi kontrast til Andrew Garfield og Adam Driver, noe som gjorde karakterene deres yngre, slankere, mer livlige og impulsive.»

Starmax / Bestimage

Martin Scorsese

«Jeg ville at publikum visuelt skulle oppleve denne kontrasten»Han fortsetter, «De tynne og kantete ansiktene til de to unge skuespillerne, deres flytende og raske bevegelser, står i kontrast til de eldre skuespillerne med sine langsomme gester, mer jordnære menn som virker fysisk forankret til bakken.»

Stillhet var en fiasko på billettkontoret. I Frankrike fikk den bare totalt 334 111 innleggelser ved løslatelse, og spilte knapt inn 7 millioner dollar i USA. Anslått til 40 til 50 millioner dollar.

READ  Manila Bulletin - GMA Network PH fører til 2021 New York-festivaler

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *