«Stor avgjørelse», «det vil vi ikke ha lenger»: Leo Messis fremtid fokuserer på Paris

Det går igjen! Nok en gang eliminert i knockout-rundene i Champions League, er PSG i full gang. Ingen er spart: trener, spillere, rollemodeller, ledelse… alle må stille spørsmål ved seg selv.

Uunngåelig er klubbens fremtid i fare, og Paris kretser rundt Kylian Mbappe Og med kontrakten hans som går ut neste år, er det tid for en gjenoppbygging (igjen). Med ett sentralt spørsmål: Vil Leo Messi fortsatt være en del av prosjektet? Ved utgangen av året vil den fremtidige Ballon d’Ors leieavtale utløpe. Men spekulasjonene har vært godt i gang i flere uker allerede, og forhandlingene mellom alle involverte parter har allerede kommet videre. Selv om alt virker klart, kan dette dobbeltoppgjøret mot Bayern sette spørsmålstegn ved alt.

«Paris uten genier», «Mbappe vet hvor han skal gå»: Europeisk presse faller på PSG etter fersk tidlig utgang fra Champions League

Spesielt siden ikke alle drømmer om en utvidelse. Starter med Jérôme Rothen. Rasende over Messi mot tyskere, rådgiver vil ha forandring, raskt! «Messi, det vil vi ikke ha», begynte han for RMC. «Han vil ikke investere i denne klubben! Jeg så uttalelsen hans der han sa «Jeg er godt «vant», men hva er du vant til, min kjære? Med 18 mål eller 16 assists i år mot Angers og Clermont? Men i viktige kamper forsvinner han helt!

Ifølge den tidligere landslagsspilleren glemmer Leo Messi litt raskt at PSG var en av de eneste klubbene som henvendte seg til ham med sin ublu lønn. «Vi så kampene hans i verdenscupen, så bevegelsene hans, det er en spøk hvordan han investerer. Jeg bryr meg ikke om at det er utvelgelsestrøya, en spesiell ting. Men respekter klubbens klubb. Litt kapital, det lar deg beholde en stilling og en lønn. Bare PSG kan gi ham det. Det er klart at PSG falt begge føttene inn i det fordi de trodde Messi kom til å slå oss. Men han slo oss ikke.»

READ  Ferrari avdekker SF21-bil med grønt oppdrag winno-handel

PSG, svikt i en modell og modell av svikt

Forlengelsen var ifølge ham en stor feil. «Selvfølgelig har han et godt bein og et godt øye, og han vil fortsatt ha dem ved 50. Men han fortjener ikke en høy plassering med denne mentaliteten. (…) I morgen, lærer jeg,» strekker han seg, » Jeg skal ikke til Parc des Princes lenger. Dette er et reelt problem for PSG siden det hindrer rekruttering. Fordi disse spillerne er overbetalt.»

«Forlengelsen hans bør etterforskes»

Jerome Rothen er ikke den eneste vinneren av Albiceleste-stjernen. Til og med Eurosport-nettstedet snakker om en «casting error». Vi er et stykke unna «tiårets utveksling» som Bulga nevnte da han ankom Paris. «Ett og et halvt år senere er konklusjonen klar: ikke bare forbedret ikke Messi laget, men Paris gjorde en feil ved å rekruttere ham fordi hans tilstedeværelse svekket den parisiske spilleplanen.»Media forklarer med synlig beklagelse. «Bortsett fra i månedene frem til verdensmesterskapet, fortjente PSG aldri det som var lovlig forventet av verdensmesteren. Hans forlengelse, som bare kan skje hvis begge parter er enige, bør stilles spørsmålstegn ved, spesielt på 41 millioner euro per år.»

For avisen L’Equipe inspirerer Bixente Lizarazu «A Rock Star Crew». «Det er sant at denne klubben ble bygget med ideen om å vinne global popularitet, og i dag, takket være Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe, når vi tenker på «store klubber», til tross for dens merittliste, inkluderer vi PSG. Det har ingenting med andre store klubber å gjøre. Men det negative, nettopp, i dag har vi tre stjerner og andre…»

READ  'Det må endres': Chelsea 'avsky' av rasistisk misbruk av Reese James | Chelsea

«Den store avgjørelsen»

I Catalonia er vi glade for denne situasjonen. Mundo Deportivo presenterte Leo Messi på forsiden denne fredagen. Dagens tema: «Den store beslutningen». Ifølge avisen er alt fortsatt frosset for Argentinas fremtid. I tillegg lister avisen opp andre muligheter: Inter Mimi (USA), en retur til Newell eller en hypotetisk signering i Saudi-Arabia (han skal dit i mars som reiselivsambassadør) skal utforskes. For ikke å glemme returen til Barça, et fantasisk alternativ, men den katalanske avisen måtte legge den på sidene sine.

Og likevel, for nå, bør Messi forlenge seg godt i den franske hovedstaden. Det blir svært vanskelig for klubben å selge Neymar, som er skadet ut sesongen og har en veldig svak ankel. Rundt disse to falne stjernene må Bondys rakett gjøre flere mirakler. Skal vi ta det samme og begynne på nytt neste år?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *