Stor ledelsesfeil av Antwerpen i Champions League som kostet en spiller dyrebart! – Hele fotballen

I følge Het Nieuwsblad førte en administrativ feil til fraværet av Sam Vines fra Royal Antwerp FCs europeiske liste, noe som førte til at han gikk glipp av gruppespillet i Champions League.

Royal Antwerp FC har gjort en uheldig lederfeil ved å feilaktig fjerne Sam Vines fra deres europeiske liste. Utelatelsen kom frem da Bjørn Engels navn ble annonsert for å erstatte Vines. Trener Mark Van Pommel Da Sam Vines offentlig innrømmet denne pinlige feilen, mistet han muligheten til å delta i gruppespillet i Champions League.

Situasjonen skuffet naturligvis Sam Vines, som hadde ambisjoner om å stå på denne prestisjetunge listen og representere laget sitt i europeisk konkurranse. Selv om varigheten av hans fravær fortsatt er usikker på grunn av hans nåværende restitusjonsperiode, er det håp om at han vil være i stand til å komme tilbake til form før slutten av gruppespillet.

Til tross for denne ledelsestabbern, er Royal Antwerp FC fast bestemt på å oppnå en vellykket europeisk kampanje og overvinne denne hendelsen ved å sikte på bemerkelsesverdige prestasjoner på den kontinentale scenen.

READ  "Det er ikke bare økonomi"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *