Stor restyling av Peugeot 508, som får enda mer personlighet

Peugeot har omfattende modifisert fronten av sedanen for å gjøre den mer aggressiv. Frontlyktene er slankere enn før, og ripene blir trippel, på siden av frontlyktene. De rammer inn en mer fremtredende grill, perforert av dusinvis av enheter og stemplet med den nye Peugeot-logoen. Endringene er mer subtile bak, og tar den skråstilte frontlykten til de nyeste 308 og 408, og hvor Peugeot-navnet nå vises i sin helhet.

Den forstørrede multimedieskjermen og den senkede girspaken er hovedendringene om bord © Peugeot

gjødslet utstyr

Om bord har Peugeot oppdatert sin infotainment, med en ny 10-tommers berøringsskjerm som standard for å drive den helt nye i-Connect Advanced-programvaren. Girvelgeren bytter ut den klassiske spaken med en mer diskret lås, som allerede finnes på andre modeller av merket og i Stellantis-serien. Utstyrsmessig er den avhengig av standard adaptiv cruisekontroll, kontrollert fjæring, kjørefeltassistent, samt en kameraparkeringsassistent.

Baksiden har nå vinklede lysdioder og Peugeot © Peugeot-bokstaver

Full utsikt

Denne ansiktsløftede 508 beholder de to forbrenningsmotorene (130 hk 1,5 HDi diesel, 130 hk 1,2 Puretech bensin), og legger til en 180 hk hybridmotor til de allerede eksisterende, 225 eller 360 hk; Sistnevnte er forbeholdt PSE-idretter, også fornyet.

READ  Amen til det: Lederen for Norsk formuesfond etterlyser bærekraftig finansiering i kirken

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *