Storbritannia har gått inn i en periode med nasjonal sorg for prins Philip – som betyr her

Storbritannia har gått inn i åtte dager med sorg For hertugen av Edinburgh I løpet av denne tiden vil flaggene bli svevet i halv mast, TV-presentatørene vil ha svart og parlamentet vil ikke vedta nye lover.

Buckingham Palace har bekreftet det Begravelse av prins Philip – Det vil finne sted lørdag 17. april – 30. vil følge gjeldende retningslinjer rundt livshendelser som bare tillater sørgende å være til stede.

Offentlige medlemmer blir bedt om ikke å prøve å delta eller delta i noe arrangement som skaper en begravelse.

Kirker og offentlige bygninger har fått beskjed om å ikke åpne sorgbøker for hertugen På grunn av myndighetsbegrensninger. Den elektroniske kondolanseboken, som åpnet på den kongelige familiens offisielle nettside fredag ​​kveld, sier at den offisielle regjeringsretningslinjen skal være den eneste portalen for publikum som kan uttrykke sin personlige hyllest.

De Duke utelukket de strenge instruksjonene Han må utføre en relativt lavmælt overgangsritual i sin endelige testamente, og forvandle den til en formell ligning for å feire hans militære forhold og veldedige tilhengere.

De Dronningen vil tilbringe to uker i sorg Buckingham Palace kunngjorde lørdag.

I løpet av de neste to ukene vil dronningen og andre medlemmer av den kongelige familien ikke utføre noen offisielle plikter som ikke er relatert til begravelsen til prins Philip, noe som betyr at ingen nye lover vil gi kongelig godkjenning. Den statlige sorgperioden avsluttes torsdag 22. april.

Nasjonal sorg vil vare til klokka 8 dagen etter hertugens begravelse, og alle offisielle flagg, inkludert EU-flagget, vil bli flagget i halv mast på offentlige bygninger.

Den kongelige standarden for å fly over kongelige palasser når dronningen bor, er aldri halvflydd, da det er et symbol på fortsettelsen av monarkiet. Forsvarets høyskole har sagt at eventuelle uoffisielle flagg som Forsvarets flagg bør fjernes og erstattes med EU-flagget eller landets nasjonale flagg.

READ  PEZ in Pain Cave: Innendørs tur med åpen vei

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *