Storbritannia, Norge for å utforske hav-luftforbindelser – reNews

Storbritannia og Norge vil samarbeide om elektrisk kommunikasjon og infrastruktur som forbinder utveksling over land med offshore luftproduksjon i Nordsjøen.

KwaZulu-Natal, Storbritannias statssekretær for næringsliv, energi og industriell strategi (Bilde) Og den norske energiministeren Tina Bru avduket planene i en felles uttalelse etter et førstepersonsmøte i Oslo i dag.

“Dagens forpliktelse skaper allerede et transformativt partnerskap mellom våre to land, som vil bidra til å bekjempe klimaendringer og skape nye forretningsmuligheter ved hjelp av den ekstraordinære kompetansen vi har innenfor ren energi-revolusjonen,” sa de.

“Dette inkluderer utvikling av karbonfangst og lagring – vårt bilaterale memorandum om forståelse undertegnet i november 2018, utvikling av hydrogenteknologier og åpningen av havene våre for å frigjøre en ny æra med offshore vindkraft. , ”La rapporten til.

Det bemerkes også at disse to månedene feirer ferdigstillelsen av North Sea Link-forbindelsesleddkonstruksjonen, ettersom den blir handlet på samtrafikken, som er planlagt å starte senere i år.

“Som en del av vår forpliktelse under Parisavtalen er vi forpliktet til å samarbeide om mer innovative muligheter for å støtte overgangen i økonomiene til ren, grønn energi,” sa ministrene.

READ  Norsk gran skiller seg ut for vårt ugunstige klima mer enn andre skudd Hjem og hage

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *