Storbritannias innbyggere har kansellert billetter til kvartfinale i Euro 2020 i Roma

UK-fans som bor i Storbritannia hadde dyrebare billetter Euro 2020 De ble kansellert på forespørsel fra den italienske regjeringen.

Frykt for at fans ville reise til Italia for kampen mot Ukraina på lørdag for å boikotte den fem dagers Kovit-isolasjonsperioden, førte til at tjenestemenn ba UFA om å ta ut billetter solgt til innbyggere i Storbritannia, en anmodning organisatorene godtok.

Fans som kjøpte billetter til kampen før 28. juni, fikk torsdag kl. 21.00 torsdag til å bytte billetter til venner som bor i Italia eller statsborgere i Storbritannia. Deres billetter ble deretter trukket tilbake, tilbakebetalt og returnert til offentlig salg.

Dette er den siste vrien på en forvirrende historie England Mens nivåene av delta-varianten av Covit-19 stiger innenlands, står fans overfor det faktum at de drar til utlandet.

England spilte alle sine kamper i denne kampen på Wembley og slo Tyskland foran 40.000 fans på tirsdag i scener av sosialt fjern glede. Med semifinalene og finalene som skal finne sted i Wembley, ble planer om å øke kapasiteten ytterligere beskrevet torsdag av den tyske innenriksministeren Horst Seehofer som “fullstendig uansvarlig”.

Hurtiginnføring

Hvordan registrerer jeg meg for varsler om sportslige sammenbrudd?

Vise fram

  • Last ned Guardian-appen fra iOS App Store på iPhone eller Google Play Store på Android-telefoner ved å søke etter ‘The Guardian’.
  • Hvis du allerede har Guardian-appen, må du sørge for at du har den nyeste versjonen.
  • I Guardian-appen trykker du på den gule knappen nederst til høyre, og deretter går du til Innstillinger (tannhjulikon) og deretter Varsler.
  • Kjør spillvarsler.

Takk for kommentaren.

Romas Studio Olympico vil bare finne sted lørdag klokka 18.000. I henhold til UFA-regler tildelte FA 2000 nasjonale billetter til turneringen, men returnerte den på onsdag etter å ha besluttet å ikke selge billetter til innbyggere i Storbritannia på grunn av isolerte krav. Billetter kjøpt av fans er nå returnert under salgsprosessen.

Noen britiske fans, som bor i Italia eller andre steder på kontinentet, kan fortsatt delta i turneringen. Ufa planlegger å foretrekke fans som erklærer seg som utlendinger i Storbritannia, når de bestiller billetter gjennom det offentlige salget.

En talsmann for Ufa sa: “Italienske myndigheter har bedt Ufa om ikke å tillate innbyggere i Storbritannia å iverksette tiltak for å unngå gjeldende isolasjonskrav når de kommer inn i Italia. De har spesifikt bedt UFA om å kansellere billetter solgt til innbyggere i Storbritannia til 28. juni, og suspendere salg og overføring til kl. 21.00 i kveld.

“Britiske innbyggere som har kjøpt billetter til 28. juni, har fått muligheten til å endre billettene til italienske innbyggere innen kl. 21.00 eller returnere billettene.”

READ  Live score og de siste oppdateringene av ledige stillinger

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *