Streaming: Dyrere på Prime Video, Disney+ og Netflix

Abonnementer på strømmeplattformer fikk prisene deres til å stige med en rekordøkning på +43 % på Amazon i 2022.

Filmbransjen har noe å klage på. I 2022 gikk prisene på abonnementer på strømmeplattformer virkelig opp. Amazon annonserte at de ville øke prisene i de fleste europeiske regioner ved starten av skoleåret. Frankrike og Belgia har den høyeste økningen i abonnementet på Prime Video-tjenesten: +43 % for den årlige formelen, som går fra 49 til 69,9 €.

I 2021 har Netflix allerede annonsert en rekordprisøkning, og har hevet premiumformelen fra €15,99 til €17,99/måned. Den billigste abonnementsformelen på €7,99/måned er økt til €8,99/måned. Selv om ingen prisøkninger har blitt annonsert i Belgia og Frankrike for 2022, har strømmetjenesten allerede økt prisene i flere land i år, spesielt i Irland. Igjen, du må beregne den farlige prisøkningen: +€1 for Essential-formelen (€9,99/måned), +€2 for Standard-formelen (€14,99/måned) og +€3 for Premium (20,99€). /måned). Det er svært sannsynlig at denne prisøkningen vil gjelde oss innen utgangen av dette året.

Den samme historien med Disney annonserte også en fantastisk prisøkning for Disney+-abonnementene sine: + 37 % for den årlige formelen. Månedsplanen går fra €8,99 til €11,99/måned, en prisøkning på €3. Disney tilbyr imidlertid et «økonomisk» alternativ med en «annonsert» formel, som belastes med den gamle prisen.

_
Følg Keiko Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  3D-skanningsteknologi som brukes på motorveier i Ontario

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *