Strengt tatt tjente Jamie Loing 2 millioner dollar i året med det søte merket

Hun gikk nylig sammen med sin profesjonelle dansepartner Karen Howre for å bli nummer to i Strictly Come Dancing Final.

Jamie Loing var også vellykket i sin virksomhet fordi det ble avslørt at han tjente 2 millioner dollar i året gjennom sitt søte merke Candy Cats.

Produsert i Chelsea-stjernekonfektkontoer, fant virksomheten at egenkapitalen i 2019 økte med rundt m 2 millioner, Solen Kunngjort.

Kontanter: Jamie Loing har angivelig tjent 2 millioner dollar i året med sitt søte merke Candy Cats

Kontoer som ble delt per 31. desember viste at andelen godterikatter sto på $ 3801,878 – opp fra $ 1,856,412 for regnskapsperioden fram til mars 2019.

Jamie, 32, grunnla det stadig mer vellykkede gourmet-dessertmerket, som ble vegetar- og vegetarvennlig i 2012 sammen med vennen Ed Williams.

Deilige desserter laget i London, med animalsk gelatin fjernet fra dem i 2018, bør være konsistente, uten bruk av palmeolje eller karnaubavoks.

Regnskapet til Longim Limited, søsterselskapet til merkevaren som deler de samme fem direktørene i Candy Cats, viser at det totalt har 8 8775 522 aksjer i 2019.

Økende suksess: Kontoer Andelen godterikatter i 2019 var $ 3 801 878 - opp fra 1 856 412 dollar i forrige regnskapsperiode (bildet i mars 2014)

Økende suksess: Kontoer Andelen godterikatter i 2019 var $ 3 801 878 – opp fra 1 856 412 dollar i forrige regnskapsperiode (bildet i mars 2014)

Longtime Ltd. er ansvarlig for detaljhandel med godterimerket via Internett og postordre.

Tallene, utgitt på nyttårsdagen, bringer den totale egenkapitalen for begge Jamies selskaper til 5 millioner dollar.

I likhet med suksessen til Candy Puppy har stjernen hatt personlig suksess i år siden den nådde Strictly Come Dance-finalen i forrige måned.

Komiker Bill Baileys påstand om glitterballpokalen ble definitivt savnet, og han ble kronet som den eldste vinneren i showets historie.

Til tross for å ha blitt omtalt fire ganger i skummel dans, gikk reality-TV-stjernen Venezuela videre til den etterlengtede finalen sammen med profesjonell danser Karen, 38.

Jamie innrømmet nylig at det å bli gitt en ny sjanse på Strictly var «utrolig» etter å ha skadet seg selv før 2019-serien kunne finne sted riktig.

Han fleipet om sine fire danseforestillinger på en BBC-frokost i forrige måned: ‘Jeg gjorde vondt i beina i fjor, og da er dette året utrolig å gjøre. Men jeg har det bra også fordi jeg gjorde fire danser av.

‘Vanligvis en hel serie på 14 uker, så jeg gjorde en hel serie, inkludert dansen min, så jeg var utrolig glad, jeg ble kvalt.

Jokeren spøkte med at han tror han vil skade seg i desemberfinalen i et desperat forsøk på å komme tilbake til dans i 2021.

Jamie fleipet: «Jeg tenkte til slutt, hvis jeg skadet meg selv i finalen, betyr det at jeg må komme tilbake neste år? Jeg deaktiverer nå denne kraften og ser om jeg faller …

Suksess: I tillegg til suksessen til Candy Kitten, har 32 år gamle Jamie hatt personlig suksess i år siden han nådde Strictly Come Dance-finalen i forrige måned med Karen Howre.

Suksess: I tillegg til suksessen til Candy Kitten, har 32 år gamle Jamie hatt personlig suksess i år siden han nådde Strictly Come Dance-finalen i forrige måned med Karen Howre.

‘Å gjøre ett år, gjøre to år … Det er utrolig. Dette er et flott show. Og Bill Bailey. Bill Bailey strengt vinner Come Dance – Hvor fantastisk er det? «

Mediepersonligheten er oppsagt for brudd på Tier 4-regler etter at de så ut til å ha reist Til morens hus i Cotswolds til jul.

Han ble sagt Den 22. desember dro han til moren Penny Baines «Sirenchester-gård, selv om han dagen før hadde sagt at han ville bli» fanget i London «midt i Govt-19-epidemien.

READ  Molly-May hack: Love Island stjerneur 8.000 betalt for overvåking av advarselsgruppe etter brudd på regler | Ends & Arts News

Millioner avlyste sine juleplaner på grunn av Tier 4-reglene, som først trådte i kraft 20. desember i London og Sørøst.

Strenge sikkerhetstiltak forbød blanding av hus, å reise utenfor området og overnatte.

Fury: The Made Chelsea-stjerne er sparket for angivelig å ha brutt Tier 4-regler ved å hevde at han reiste til mors hjem i Cotswolds til jul.

Fury: The Made Chelsea-stjerne er sparket for angivelig å ha brutt Tier 4-regler ved å hevde at han reiste til mors hjem i Cotswolds til jul.

Jamies lås var tydelig da han ga ut en video av ham som blandet en cocktail med trebjelker på et kjøkken første juledag.

Noen minutter senere la han ut et bilde av søsteren som så på seg selv utenfor en gård, med bjelkene og lysene på bildet som samsvarte med Jamies klipp, og beviste at de var i samme rom.

Jamie skal ha kommet tilbake til London 27. desember da han ga ut et klipp av seg selv med kjæresten Sophie Habu, der de ønsket fans en god jul.

Stjernen gjentok påstanden om «kjedsomhet» at han og Sophie tilbrakte julen i London under en live-trening på Instagram mandag.

Jamies talsmann nektet å kommentere da MailOnline tidligere ble kontaktet.

Å kjære: la ut et bilde av søsteren som så på seg selv utenfor en gård, bjelkene og lysene på bildet samsvarte med Jamies klipp, og beviste at de var i samme rom

Å kjære: la ut et bilde av søsteren som så på seg selv utenfor en gård, bjelkene og lysene på bildet samsvarte med Jamies klipp, og beviste at de var i samme rom

Jamies Tier 4 kom flyr noen dager etter at han insisterte på å være sammen med henne Han har ennå ikke fortalt moren at han ikke kommer hjem til jul På grunn av høye nivårestriksjoner.

Da han dukket opp på en BBC-frokost fra leiligheten hans i Chelsea, innrømmet han: «Jeg sitter fast som alle andre» fordi han sørget for at han ikke lenger ville tilbringe festpausen hjemme hos foreldrenes stiliserte Cotswolds-hjem.

READ  Kate Middleton og Williams veldedighetssjef 'anklager Megan Markle for mobbing' slutter

Jamie forklarte: «Jeg var fanget som alle andre. Jeg hadde planlagt å gå til mamma, jeg skulle tilbringe jul med familien, men dessverre trodde jeg ikke det ville skje nå.

‘Men det skjer med mange mennesker. Det var et av de årene. Vi er på toppen med dette Tier 4-scenariet, og jeg tror, ​​må gå med det.

Fløyte?  Jamie skal ha kommet tilbake til London 27. desember da han ga ut et klipp av seg selv med kjæresten Sophie Hapu, der de ønsket fans en god jul.

Fløyte? Jamie skal ha kommet tilbake til London 27. desember da han ga ut et klipp av seg selv med kjæresten Sophie Hapu, der de ønsket fans en god jul.

‘Det er veldig trist. Alle vil se familiene sine. Det er juletid. Det er på tide å være sammen. Jeg er i en leilighet her i London, og det ser ut til å være hva det er nå. «

MIC-stjernen – som bor sammen med kjæresten Sophie Habu – innrømmet at hun ikke sa til moren at hun ikke ville komme hjem til jul, men insisterte: «Jeg tror hun forsto.

‘Vi trodde vi hadde forskjellige familier, men det var veldig vanskelig. Dette er veldig komplisert. Det handler om å sette noe i fare. Det blir i London. «

Siden begynnelsen av det nye året har Storbritannia blitt kastet inn i en tredje lockdown, med begrensninger utvidet til landet, og oppfordrer folk til å «bli hjemme» for å kontrollere viruset.

Mixed News: Jamie, som bor sammen med kjæresten Sophie Hapu, fikk sin tilsynelatende krype noen dager etter at han fortalte moren at han ikke hadde kommet hjem til jul.

Mixed News: Jamie, som bor sammen med kjæresten Sophie Hapu, fikk sin tilsynelatende krype noen dager etter at han fortalte moren at han ikke hadde kommet hjem til jul.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *