Striker mottar ortosensor og sin knekirurgiske sensorteknologi

Striker (NYSE:Søke) Kunngjorde i dag at Ortho Sensor og Versace Interactive Sensor-teknologi er anskaffet, noe som kan forbedre ortho macho-robotene ytterligere.

De økonomiske vilkårene i kontrakten er ikke frigitt.

Striker-tjenestemenn har bevist seg som en unik knebalanseløsning i Verizon Strikers triatlon-knesystem siden 2011, og har gitt kirurger tilbakemelding på bløtvev. De tror sensorteknologi vil ytterligere forbedre maho kirurgiske robotikksystemer og øke arbeidsflyten gjennom en komplett datadrevet tilbakemeldingsmekanisme.

I tillegg kan OrthoSense’s MotionSense eksterne pasientsporingsutstyr og mobilapplikasjon i forbindelse med OrthoLocks skybaserte database forbedre Strykers dataanalysemuligheter.

«Smarte enheter og implantater spiller en viktig rolle i ortopedi, og vi er glade for å bli med Orthoses Sensor Striker når vi fortsetter å oppdage og fremme smarte sensorteknologier, inkludert intraoperative sensorer, wearables og smarte implantater i vår joint venture-virksomhet,» sa Spencer Stilklin, leder for Spencer StylusCl.

«Sanntidsmåling av viktige ytelsesinnsikter forbedrer pasientens resultater og fremmer pasienttilfredshet slik at pasientgjenoppretting blir mer aktiv,» sa Styles.

I følge Druist-analytikere er det uklart hvordan avtalen vil påvirke Orthosensors strategiske partnerskap med angriperival Smith + nevø og Zimmer Biomet.

Med Zimmer Biomet kunngjør en allianse med Canary Medical og planlegger å lansere smarte implantater senere i år, er avtalen med Kyla Crum, David Rescott og Samuel Protovsky i Troist interessant. «Samlet sett ser trenden ut til å peke i retning av større dataintegrering i kirurgi, noe som skal gi fart til ny teknologi i bransjen.»

READ  Topp 10 franske streamere fra 10. til 16. oktober 2022: FC Chilmys besøk og GPExplorers kommentar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *