Stromes androgyne utseende på forsiden av GQ bryter alle koder

Folket og kongefamilien

Strome er på forsiden av septemberutgaven Overdrivelse Via GQ US. Og som vanlig bestemte artisten seg for å bryte kodene fullstendig.

Et skudd som kaster

Den belgiske sangeren er allerede kjent for å viske ut sjangergrenser og finne en stil i bildet sitt. Denne gangen går maestroen enda lenger ved å tilby skyting etter sine egne regler. I programmet? Sensuell look i svart og hvitt med løst langt hår, blomsterblader og maskulint-feminine klær.

For et intimt intervju om karrieren hans

den som elsker «tegn» I stedet for å lage sanger i dagbokstil om livet hennes, sa hun i et intimt intervju med GQ. Journalistene til det berømte magasinet møtte ham i Brussel, i de komfortable lokalene til etiketten hans, og virker avvæpnet av sangerens avvæpnende ærlighet. Sistnevnte tror spesielt på produksjonen av hans siste album Multitude, eller hans utbrenthet.

«Jeg kommer fra en europeisk kultur der kreativitet nødvendigvis innebærer lidelse» Han erklærer. «Men jeg ønsket å bevise at det var mulig å lage musikk annerledes. Under innspillingen av Multitude var jeg definitivt i stand til å lage ultrarammede kontortider, 9.00 til 17.00, for å imøtekomme sønnen min. Som Kool & The Gangs «Celebration «.. Hjemme er det ofte en bakgrunn av tristhet.»

Subtil og ærlig sier denne dypt deprimerte mannen at han «ikke liker Jim Carrey-filmer særlig godt». Truman Show Maske. Alt er sagt.

READ  En stjerne avbryter opptredenen hennes på "Dancing with the Stars" i siste øyeblikk etter at danseren hennes finner seg selv på gulvet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *