Studioet bak NFT-spillet begjærer seg konkurs etter å ha tapt nesten en million dollar i kryptovaluta.

Pixie Interactive, skaperen av «Play-to-Earn»-tittelen Northern Guilds, har begjært seg konkurs.

Studioet bak NFT-spillet begjærer seg konkurs etter å ha tapt nesten en million dollar i kryptovaluta.

Mens tilstrømningen av NFT-er og blokkjedeteknologi i videospillindustrien har det skapt en del debatt om nytten, det som er klart er at etter en begynnelse som virket lovende, går ikke prosjektene som implementerer disse elementene gjennom en god tid, spesielt etter kollapsen av kryptovalutaer.

Selskapet har en gjeld på $800.000.Nå vet vi om en ny sak som berører sektoren og som illustrerer godt hva som skjer. I følge Martijn van Wezel, Pixie Interactive-studioet har gått konkurs. etter at prosjektet deres med Northern Guilds Play-to-Earn-spillet ikke gikk som planlagt, men hovedsakelig på grunn av verditapet på eiendelene de hadde investert i.

Det nederlandske selskapet har investert tusenvis av dollar i LUNA, en av kryptovalutaene som nylig krasjet, noe som viste seg. tap på rundt $800 000med tusenvis av dollar i gjeld de ikke kan betale og ansatte som anklager gründerne for å bruke selskapets skattepenger på kryptoinvesteringer.

Pixie Interactive Ansatte de mistet jobben bare en uke etter at selskapet kunngjorde situasjonen det var i, selv om noen teammedlemmer jobber med å redde Northern Guilds åndsverk og eiendeler, som ikke forventes å få ytterligere støtte.

Dette er ikke første gang vi har hørt om slike tilfeller, da studioene måtte stoppe utviklingen på grunn av virkningen av utbruddet. svingninger i kryptovaluta som de baserer sine prosjekter på. Etter den dernier effondrement généralisé delte vår kollega Alberto Pastor en refleksjon om en colonne d’opinion dans laquelle il parle de cette perte de valeur et évalue si nous sommes vraiment face à des eléments som pourraient bidragsyter quelque chose d’utile au monde des video spill.

READ  Regjeringen i Singapore fornyer Maritime Investigation Memorandum of Understanding with Norway

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *