Sundance-filmen «Escape» selger til Neon for syv figurer

Det Oscar-vinnende studioet bak «parasitten» har brutt isen i salgsmarkedet Virtual Sundance Film Festival i 2021.

I en konkurransedyktig setting etter filmens torsdagspremiere, har Indy skaffet seg dokumentaren «Escape», det offisielle valget i Cannes 2020. Dokumentet gikk for rundt 1 million, ifølge folk som er kjent med avtalen. Jeff Dutchman forhandlet en avtale for Neon på vegne av filmskaperne med 30 West og Philippa Gowerski fra Sinifil. Sinifil håndterer internasjonalt salg.

Produsert av Rhys Ahmed og Nicolaj Koster-Voltav, er prosjektet regissert av Jonas Bohr Rasmussen. Den håndtegnede historien følger en mann ved navn Amin Nawabi (et kallenavn) som forstår en smertefull hemmelighet han har holdt skjult i 20 år. Hun truer med å spore livet hun har bygget for seg selv og sin snart kommende ektemann. Ofte beskrevet gjennom animasjon til sin nære venn og videregående klassekamerat Rasmussen, forteller han for første gang historien om sin ekstraordinære reise som barneflyktning fra Afghanistan.

Filmen ble produsert av Animation Studio i samarbeid med Sun Creature, Danmark, Vivement Lundi!, Frankrike, Mostfilm, Sverige og Norges Mer Film og produserte Final Cut for Real. ARTE Frankrike og Vpro, Nederland. Medprodusenter inkluderer Vice Studios og Riot Films og Ahmed’s Left Hand Films.

«Vi er veldig glade for å samarbeide med Neon for nordamerikansk distribusjon, og som et slikt innovativt og dristig selskap tror vi at de kan få en bred distribusjon over hele USA,» sa Monica Hellstrom og Real Final Cut i Signe Pierce Sorensen.

«Jeg er veldig spent på å jobbe med Neon, den seismiske distributøren på flukt. Titellisten deres inneholder mange av favorittfilmene mine fra de siste to årene, og nå er jeg veldig stolt over å legge til mine egne verk på den listen. , «Sa Rasmussen.

READ  Hyung Choi vant Queen Elizabeth-konkurransen

Ahmed sa: «Jeg var sjokkert over den følelsesmessige virkningen av flukten. Dette er et unikt prosjekt som presenterer våre ideer om hva dokumentar-, animasjons- og flyktningssentriske fortellinger kan være. Jeg er stolt over å hjelpe til med å gjenopplive dette prosjektet for engelsktalende publikum. ”

Mye fremover

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *