Superman står overfor Darkside

Superman ankommer en formell middag på HBO Max 18. mars når de møter Darkside i den siste traileren til den første «Justice League» -sokken Snyder. Se innebyggingen ovenfor.

I den siste traileren før utgivelsen av filmen bryter en episk kamp ut når Justice League møter den tyranniske nye guden og Stephen Wolfs mester Darkside (Ray Porter), som ikke inkluderer den i teatralsk klipp. Når The Joker konfronterer Ben Afflecks Batman, gir det et glimt av Jared Lettos retur.

Snyder fikk betalt 70 millioner dollar av Warner Bros. for å gjøre om deler som ble utgitt for flere år siden, og for å revidere det regissøren sier var hans opprinnelige visjon for filmen. Snyder avsluttet under etterproduksjonen og starter på nytt Etter datteren til datteren hans. Jose Wade ankom ombord for å fullføre filmen.

Offisielt (om) med tittelen «Sock Snyder’s Justice League», inneholder March-utgivelsen lydsporet til en ny forbrukerproduktlinje i Watertower Music, DC Comics-butikken og den «første i sitt slag, hurtig, hjemmelaget mat erfaring med Wonderland at Home i USA og Storbritannia. » ”

For våre internasjonale lesere vil «Zach Snyder’s Justice League» finne sted 18. mars i Norden i Europa (Sverige, Danmark, Norge og Finland), Sentral-Europa (Ungarn, Romania, Bulgaria, Tsjekkia, Slovakia, Bosnia og Hercegovina, Makedonia, Serbia, Slovakia, HPO Go-tjenesten i Polen, Montenegro og Kroatia), Spania og Portugal og Asia (Indonesia, Malaysia, Filippinene, Singapore, Thailand, Vietnam, Hong Kong, Taiwan).

I Latin-Amerika vil tittelen eksklusivt sendes på HBO Max når tjenesten lanseres senere i år. Utgivelsesplaner for andre regioner vil bli kunngjort senere.

READ  Dronning Elizabeth av England spiser denne maten hver dag siden hun var 5 år gammel (video)

Den overhengende trusselen om katastrofale priser med planen om å gå sammen med Bruce Wayne (Ben Affleck) og Diana Prince (Call Godot) for å utnevne en gruppe Metahumans for å beskytte verden, fast bestemt på å sikre at det endelige offeret til Superman (Henry Caville). er ikke forgjeves. Bruce beviser at denne oppgaven er vanskeligere enn han forestilte seg, fordi hver person må møte demonene i sin egen fortid, slik at de kan overvinne hindringene og forene dem, og til slutt skape en uovertruffen serie med helter. Nå samlet, kan det være for sent å redde Batman (Affleck), Wonder Woman (Godot), Aquaman (Jason Momova), Cyborg (Ray Fisher) og Flash (Ezra Miller) fra Stephenwolf, Desat og Darkseat og deres forferdelige intensjoner. .

Vedans kutt klarte ikke å imponere kritikerne og fansen som samlet seg bak en kampanje for #ReleaseTheSnyderCut.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *