Supporteren bak suspensjonen av kampen Charleroi – Mechelen er allerede utestengt som medlem av det nye laget

Denne lørdagen ble kampen Charleroi-Mechelen avblåst før slutt på grunn av røykbomber. Supporteren på bunnen av siste kastet var en del av en ny gruppe Carolo-supportere, som det var den første offisielle kampen for. Og han er allerede utestengt.

Charleroi, til tross for at han ankom Felice Massou, det jobbes med å bygge laget ved å forsone seg med supporterne. Hvis sistnevnte ber om mer åpenhet, har de til og med utestengt lørdagens rally mot Mechelen permanent. Denne supporteren var en del av en ny gruppe, Charleroi Bloc 22, som svarte via en pressemelding:

«Denne lørdagen 12. november skulle klubben vår møte Mechelen som en del av dag 17 i Pro League. Til tross for lagets vanskeligheter burde det vært en eksepsjonell dag for oss. Dagen vi skulle bli et offisielt lag og de første skrittene til vår tarball på tribunen vår, T4. Vi vurderer pyroteknikken ved inngangen til spillerne, men hele publikum på vår side. Våre instruksjoner til våre medlemmer, uansett utfall, er å beholde alle pyrotekniske enheter i galleriet. Dessverre, etter gleden over denne spesielle dagen for oss, overtrådte et av medlemmene våre regler, noe som førte til at møtet ble stoppet. Vi aksepterer åpenbart ikke denne isolerte handlingen. Derfor har vi besluttet å fjerne ham permanent fra teamet vårt. Vi er godt klar over at han gjennom sine handlinger svekker vårt rykte og organisasjonens rykte. […] Med denne pressemeldingen ønsker vi også å være transparente når det gjelder å feilaktig anklage andre grupper av støttespillere. Vi håper å lette de eksisterende spenningene mellom supporterne og klubben.«

READ  Pep Cardiola sier Aymerich Laborde kan bestemme sin egen fremtid i Manchester City City of Manchester

Charleroi ligger for øyeblikket på 12. plass med 19 poeng.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *