Surrealistisk pressekonferanse, forbløffende jubel fra publikum: folkedag for røde djevler

Så mye som Flyet tar de røde djevlene til Kuwait Som var de røde djevlenes første dag i Persiabukta, var det generelt stille…surrealistisk!

Det hele starter med en busstur, lastet med journalister, konsulenter og teknikere og plassert under skiltet head to tail. Ved fire anledninger gikk sjåføren tilbake i skrittene, og gjorde spesielt en U-sving på en trefelts motorvei. Når skyttelbussen endelig tar oss til feriestedet Jaber Al-Ahmed Stadium er første gang vi kan føle lidenskapen til lokalbefolkningen for vårt belgiske fotballag. Utseendet er oppmerksomt, smilene er der, telefonene er klare til å tegne. Dårlig overraskelse skjønt: publikum trodde de så på soldatenes buss gå av… og det var faktisk bare vår. Denne første episoden, uten forvarsel, varslet en minneverdig oppfølger.

når Lois Opanda Tretti minutter senere kom han inn i rommet for å svare på journalisters spørsmål, støyen uten stans. Selv om de var spente på å se og klare til å smile, kunne publikum gå inn med en følelse av kontroll, litt bekymret ettersom inngangen til presserommet ikke var ved inngangen. Folk tar bilder, snakker, vinker og tar selfies. Det stikk motsatte av en tradisjonell pressekonferanse? Faktisk.

Foredragsholdere, vi kan ikke gjette hva den belgiske pressesjefen vil si Stephen VanLuke Logisk hevet stemmen flere ganger, truer han med å stoppe denne handlingen som vanligvis er forbeholdt media. Topo lik Leandro Trassartoppdragstakeren Lois Opanda I intervjuerens plass. Brighton-midtbanespilleren er like logisk overrasket som Lens-spissen. Et kontinuerlig ståhei varer i omtrent tjue minutter, ikke medregnet starten på den tidsblokkerende buzz Leandro Trassart å forlate rommet. Skyld på den gode gamle selfie-jakten, Stephen VanLuke Denne gangen må du bli livvakt.

READ  Fabio Jakobsen le rapide à Torrent, Remco Evenepoel hvileleder

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *