Suspenderte kontoer og mister følgere: Hva skjer på Instagram? | Teknikk

Instagram rapporterte mandag kommunikasjonsvansker opplevd av nettbrukere, hvorav noen nevnte suspenderte eller usporbare kontoer, og indikerte at de jobbet med å løse hendelsen.

«Vi forstår at noen av dere har problemer med å få tilgang til Instagram-kontoen din,» forklarte Meta-tilknyttedes kommunikasjonsavdeling på sin Twitter-konto. «Vi jobber med det og beklager ulempene det har medført.»

Mandag sa dusinvis av nettbrukere på sosiale nettverk at deres Instagram-ID ikke ble gjenkjent eller at de hadde mottatt meldinger som fortalte dem at kontoen deres var suspendert. En feil som førte til at andre brukere mistet et stort antall følgere.


Spesialisert nettsted Downdetector anslår antall hendelser til flere tusen, med en topp rundt 14:00 GMT. Og en lignende hendelse skjedde 22. september, uten at Instagram forklarte årsakene.

Strømbruddet kommer mindre enn en uke etter at en annen stor Meta-app, WhatsApp, krasjet og berørte milliarder av brukere sist tirsdag.

I oktober 2021 ble Instagram, WhatsApp, samt Metas flaggskip Facebook, stengt ned i flere timer etter et koordineringsproblem mellom forskjellige datalagringssentre.

Meta-aksjen er ned rundt 5 % på Wall Street, og aksjekursen har falt til det laveste siden januar 2016.

Sist onsdag publiserte gruppen resultater som analytikere anså som skuffende, preget av nedgangen i reklame og fremveksten av konkurrenter, først og fremst TikTok.

READ  "Vi er spesielt glade for å innovere igjen, det vil hjelpe kundene våre"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *