Sussex er ennå ikke kontaktet om Buckingham Palace mobningsetterforskning Megan, hertuginne av Sussex

Hertugen og hertuginnen av Sussex har ennå ikke blitt kontaktet av Buckingham Palace, forstår Guardian, etter at det ble kunngjort at de ville sette i gang en etterforskning av påstander om trakassering fra hertuginnen.

Harry og Megan vil ikke være personlig involvert i etterforskningen fordi de ikke lenger er en del av den kongelige familien, men håper det Los Angeles-baserte paret vil høre detaljene om hvordan prosessen vil bli.

Da hertuginnen av Sussex ble sitert på at den kongelige familien ikke kunne forventes å være stille om opplevelsene fra palassets liv, et tydelig eksempel på hvor langt sidene er “Etablering av løgner” Om henne og Harry. Megan avviste konsekvensene av samtalen og sa at mye var “allerede tapt”.

Om et øyeblikk Tilhenger Paret ventet spent på Oprah Winfrey Intervju, U.S. Chatprogramlederen spør hertuginnen: “Hva synes du om det palasset hørte?

I et 30 sekunders klipp utgitt av CBS før kringkastingen av søndagens intervju, svarte Megan: «Jeg vet ikke hvordan de kan forvente at vi blir enda roligere hvis vi har en aktiv rolle etter denne tiden. Selskapet jobber for å videreføre løgnene om oss. Henvisningen til “selskap” er et akronym for kongelig familieselskap.

Det ble også avslørt at palasset ble kastet i mørket om intervjuet, og ethvert medlem av den britiske offentligheten ventet på å se det. Sussex forstår at ingen “endelige kutt” ble mottatt fra produsentene.

Intervjuet ble spilt inn denne uken i Times før hertuginnen angivelig trakasserte tidligere embetsmenn, etterlot noen av dem i tårer og utviste to av dem fra palassroller.

The Times rapporterer at fokuset på e-posten, sendt i oktober 2018 av parets tidligere kommunikasjonssjef Jason Knopf – fem måneder etter parets bryllup – var et forsøk på å tvinge Buckingham Palace til å beskytte personalet.

READ  Å gjenoppfinne 'Margaret - Queen of the North' er fantastisk for Tyskland

Buckingham Palace er bestilt uten sidestykke Undersøkelse av krav, Antas å være den første slike undersøkelsen om de påståtte handlingene til en eldre konge, og har understreket at den ikke tåler tortur.

Tidligere og nåværende ansatte vil bli invitert til å snakke trygt om sine erfaringer med Megan, som ved flere anledninger sies å ha fornærmet ansatte og “ødelagt” den ene og forlatt den andre i tårer.

Harry og Megan vil ikke være en del av denne prosessen. Slottet håper å snart starte en etterforskning og rapportere om endringer i prosedyrer som kan oppstå senere.

Parets talskvinne Megan sa at hun var “lei seg over dette nylige angrepet på karakteren hennes” og “dypt forpliktet til de som opplevde smerte og traumer” som et mål for å mobbe seg selv.

Kilder nær paret sa at påstander om mobbing hadde dukket opp på en måte som undergravde Oprah-intervjuet.

Advokater for paret fortalte Times at “Buckingham Palace blir brukt til å avgjøre en helt falsk historie basert på villedende og skadelig informasjon.”

Avisen siterte flere kilder som sa at Megan ønsket å bli avvist og at han ønsket å bli et offer, så hans “uutholdelige opplevelse” ville berolige Harry med at de måtte forlate Storbritannia, nektet advokatene. Sussex mente de ansatte var komfortable og glade, sa advokatene.

Det skal sies at bevis har kontaktet avisen i bekymring for at bildet tegnet av Megan i Winfrey-intervjuet ikke ville være komplett.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *