Sutom av 31. juli 2022, hva er dagens løsning? – Breakflip

Du kan gjette ett ord om dagen i Sutom, på maksimalt seks forsøk. De kan være vanskelige å gjette, og vi lar deg finne den for 31. juli 2022!

Et nytt spill er for tiden veldig tilstede på Twitter: det er det sutomen slags Motus i rekken av et nytt ord å oppdage hver dagidentisk for alle spillere. Det er også den engelske versjonen, og den heter Wordle !

Hvert av disse ordene begynner med en pålagt bokstav, og ledetråder blir gitt til hver rettssak i henhold til bokstavene som brukes. Til tross for alt dette kan enkelte ord fortsatt være vanskelige å finne, og vi hjelper deg ved å gi deg dagens svar.

Hva er ordet fra 31. juli 2022 på Sutom?

Hver dag må et ord som består av flere bokstaver gjettes i spillet. Lengden på ordet varierer hver gang, og for å hjelpe oss avsløres den første bokstaven systematisk. Det eneste som ikke endres er antall tilgjengelige forsøk: seks totalt for hvert spill!

For å hjelpe deg videre, med hvert forsøk du gjør, vil spillet fortelle deg om du er på rett vei eller ikke med en Fargekode. Ett brev rødt er riktig og godt plassertett brev gult er riktig, men malplassert og et brev blått er ikke en del av ordet. Med litt omtanke og hjelp av spillet er det ofte mulig å gjette dagens ord på bare noen få forsøk.

– Denne søndagen 31. juli er dagens ord i Sutom: SKAPER


Eksempel på en SUTOM å gjette

Vi minner deg i forbifarten om at hvis du spiller Sutom for første gang, er det noen regler du bør kjenne til:

  • Bare seks forsøk er mulig for hvert ord
  • Det er obligatorisk å starte ordet å gjette med det pålagte brevetog i et fransk vokabular
  • Hver farge gir en pekepinn : bokstavene på rød bakgrunn er riktige, de på gul bakgrunn er til stede, men feil plassert, de på blå bakgrunn er ikke en del av ordet å gjette
READ  Windows 11 Insider Preview Build 25182 utgitt for Dev Channel med nytt kamera, Microsoft Store-funksjoner

Vi sees hver dag i Sutom for å gjette et nytt ord og på Breakflip for å finne løsningen! Du kan deretter dele dagens resultat på Twitter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *